Zanimljivosti

‘IZGOVARAM TVOJE IME GLASNO’ Poslušajte pjesmu u izvedbi naše Tere posvećenu Petrinji

tereza spot petrinja naslovna

Naša glazbena diva Tereza Kesovija ove je srijede izvela pjesmu ‘Izgovaram tvoje ime glasno’ kao dirljiv podsjetnik na godišnjicu razornog potresa koji je pogodio Banovinu. Upravo je ona pokazala iznimnu empatiju prema stradalnicima i već drugog dana nakon potresa otišla na područje Banovine s 10 kg pohanog mesa i drugom pomoći, piše HRT.

Glazbeni spot ‘Izgovaram tvoje ime glasno’ nastao je u sklopu produkcije dokumentarnog filma Hrvatske televizije ‘Petrinja jučer danas sutra’. Film Branka Schmidta i Marije Demo govori o potresu na Banovini 2020. godine, a pjesmu za film napisala je i skladala Mirna Bićanić.

Spot je nastao u u suradnji s osnovnim i srednjim školama Petrinje, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom, Gradskom limenom glazbom i navijačkim udrugama – Bad Blue Boysima, Torcidom, Kohortom i Armadom te stanovnicima Petrinje.

Producent je Marko Kaić, za tekst i glazbu zaslužna je Mirna Bićanić, aranžer je Goran Kovačić, scenaristi Marija Demo i Branko Schmidt, snimatelj Dario Hacek, a redatelj: Branko Schmidt.

Pročitajte još

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1687. Umro vjerski pisac i pjesnik Bernard Đurđević

Dulist