Politika

IZBORI U HDZ-U Ivana Raič na čelu TO Lapad, Roberto Krile predsjednik TO Gruž

IZBORI U HDZ-U Ivana Raič na čelu TO Lapad, Roberto Krile predsjednik TO Gruž

U sklopu održavanja unutarstranačkih izbora Hrvatske demokratske zajednice na izbornim skupštinama održanim ovog četvrtka izabrani su predsjednici Temeljne organizacije Lapad te Temeljne organizacije Gruž. Tako je za predsjednicu Temeljne organizacije HDZ-a Lapad na četverogodišnji mandat izabrana Ivana Raič, a za potpredsjednika Nikola Babić. U Izvršni odbor ove temeljne organizacije izabrani su Zlatko Begušić, Ankica Brnada Glavinić, Silvana Kandić, Željko Kordić, Katija Orepić, Dario Pavlović, Mark Radović, Mario Savić i Marko Smokvina.

Za predsjednika Temeljne organizacije Gruž izabran je Roberto Krile dok je za potpredsjednika izabran Josip Tomičić. Za članove Izvršnog odbora ove temeljne organizacije izabrani suDragan Bender, Dinka Butigan, Antun Česko, Božo Čuić, Tonći Jonjić, Marin Jurić, Marina Lazarević, Mirjana Pavlaković te Sanja Sentić.
Unutarstranački izbori u lokalnim i područnim organizacijama Hrvatske demokratske zajednice provest će se u razdoblju od 1. rujna do 5. prosinca 2021. godine.Posljednja izborna skupština temeljnih organizacija na području grada Dubrovnika održati će se zaključno sa 6. listopada 2021. godine, a nakon čega će 17. listopada 2021. godine uslijediti izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist