Grad

Izaslanstvo Grada na proslavi Dana Grada Vukovara

Izaslanstvo Grada na proslavi Dana Grada Vukovara 1

Izaslanstvo Grada Dubrovnika, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić i pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić borave u Vukovaru od 2. do 4. svibnja povodom proslave Dana Grada i blagdana zaštitnika svetih Filipa i Jakova.

Bogati program obilježavanja započeo je u subotu 29. travnja i trajat će do nedjelje 7. svibnja, a u srijedu je kod spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položen zajednički vijenac gradova i općina prijatelja Grada Vukovara kao znak sjećanja na poginule, nestale i ubijene hrvatske branitelje. Nakon polaganja vijenaca, uslijedilo je euharistijsko slavlje i svečana sjednica Gradskog vijeća održana u Hrvatskom domu, a kojoj su nazočili i predstavnici Grada Dubrovnika.

U sklopu brojnih događanja u večernjim satima u srijedu održan je nastup brojnih kulturno-umjetničkih društava grada Vukovara, pod krilaticom ‘Volim lokalno’ i koncert tamburaškog sastava ‘Bećarski inat’, dok je za vikend previđen nastup Gradske glazbe Dubrovnik.

Foto: Grad Vukovar

Pročitajte još

POLAGANJE VIJENACA Obilježava se 32. godišnjica oslobođenja Rijeke Dubrovačke

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

INVAZIVNA VRSTA 1.500 pajasena uklonjeno na Boninovu

Dulist