Grad

Župan i gradonačelnik čestitali vatrogascima: ‘Hvala što ste tu u svim nepredvidivim situacijama’

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, ujedno i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika te Župan Nikola Dobroslavić uputili su svim vatrogaskinjama i vatrogascima čestitku povodom Dana vatrogastva i blagdana njihovog zaštitnika svetog Florijana.

Poštovane vatrogaskinje,
poštovani vatrogasci,

Upućujem iskrene čestitke svima vama koji danas obilježavate svoj dan, dan mučenika i zaštitnika vatrogasaca svetog Florijana.

Vaša hrabrost, nesebičnost i predanost u spašavanju života i imovine zaslužuju veliko poštovanje svakog dana jer svoju dužnost obavljate savjesno i časno kako bi svima nama pružili sigurnost u najtežim trenucima. Stoga neka ovaj dan služi kao posebna zahvala što ste uvijek tu za nas!

Iako ste svjesni činjenice koliko je Vaš posao naporan i nadasve opasan, svaki put riskirate svoje živote na prvoj crti obrane. Zato se na ovaj dan prisjećam i Vašeg dragog kolege Gorana Komlenca, njegovu hrabrost i požrtvovnost nećemo nikad zaboraviti.

Zato Vam svima od srca želim zapravo što manje hitnih intervencija jer to znači da ste Vi i naši sugrađani izvan opasnosti. Neka Vas uvijek štiti i pruži snagu Vaš zaštitnik sveti Florijan!

S poštovanjem,
Gradonačelnik Franković

Drage vatrogaskinje i vatrogasci!

Od srca vam čestitam blagdan vašeg zaštitnika svetog Florijana i Međunarodni dan vatrogasaca. Svojim predanim radom i svojim prisustvom ulijevate povjerenje našim sugrađanima.

Hvala što ste uvijek tu u svim nepredvidivim i nesvakidašnjim situacijama i što svojim nesebičnim davanjem i doprinosom sudjelujete u zaštiti života i imovine svih naših sugrađana.

Neka vas čuva i štiti vaš i naš zaštitnik sveti Florijan!

Pročitajte još

[VIDEO] Strojevi na gradilištu ‘Čačićevog’ doma utihnuli zbog produženog vikenda?

Dulist

SLIJEDI LI ZAMJENA S DUBOM? Provjerili smo što se događa s borovima podno tvrđave Lovrjenac

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija