Županija

IZ KARISME REAGIRAJU Nisu fekalije, već bazenska voda

Kalamota izljev fekalija

Sukladno članku objavljenom na vašem portalu ovim putem dostavljamo Vam informaciju o današnjem događaju, stoji u priopćenju kojeg je danas poslao Boris Belamarić, direktor hotela Karisma s Koločepa, koji su došli u centar pažnje medija i javnosti zbog ‘fekalija’ u moru jutros uočenih na Kalamoti. Prenosimo priopćenje: 

”Prilikom jutrošnjeg redovitog održavanja bazenske tehnike, došlo je do tehničke pogreške što je rezultiralo ispuštanjem cca 5 m3 bazenske vode. Želimo naglasiti da navedeni događaj nema nikakve veze s (namjernim) pražnjenjem sadržaja pročistača Hotela Koločep. Pražnjenje sadržaja pročišćivača koje obavlja ovlaštena tvrtka Platanus d.o.o. zakazano je za četvrtak 24. srpnja 2014. kada će isto izvršiti sukladno zakonskim regulativama Republike Hrvatske.
Ispričavamo se svim mještanima Koločepa, njihovim gostima kao i posjetiteljima na ovoj tehničkoj pogrešci te eventualnim neugodnostima.
Hoteli Koločep d.d. će u slijedećoj, 2015. godini instalirati novi moderan pročišćivač otpadnih voda upravo s ciljem eliminiranja mogućin negugodnih situacija. Kao najznačajniji gospodarski subject na otoku svjesni smo svoje uloge u svim segementima života Koločepa, te smo spremni sudjelovati i u riješavanju cijelog kanalizacijskog sustava Donjeg Čela.

Pročitajte još

FOTO/VIDEO Policijski demo tim interventne policije demonstrirao svoje zvanje

Dulist

NOVI REKORD LUKE PLOČE U protekloj godini ostvarili dobit od 16,613 milijuna eura

Dulist

U BRUXELLESU Župan predsjedao sastankom radne skupine za zapadni Balkan

Dulist