Aktualno

IVICA I MARIJANA PULJAK ‘Dogovaramo godišnje odmore na Pelješcu. Konačno smo spojeni’

Otvorenju Pelješkog mosta prisustvovat će i gradonačelnik Grada Splita Ivica Puljak sa suprugom i saborskom zastupnicom Marijanom Puljak. Gradonačelnik Puljak naglasio je kako je most izuzetno lijep i elegantan.

-Svi smo radosni kad se ovako veliki projekt završi bez obzira što se događalo u prošlosti. Treba gledati na budućnost i na to kako će ovaj most pomoći našim građanima, ali i širem okruženju. Sigurno će ljepotom i elegancijom biti na ponos Hrvatske – rekao je Puljak te je komentirao kako je lijepo da se ljudi raduju u ovako velikom broju.

Marijana Puljak naglasila je kako je Most prije svega pomoć građanima juga Hrvatske.

-Konačno smo spojeni s maticom zemljom, konačno više neće biti problema u komunikaciji s ostatkom države. I mi ćemo lakše dolaziti na Pelješac iz Splita. Odmah dogovaramo godišnje odmore na Pelješcu. Kako u našoj državi ne može ništa jednostavno, tako su naši građani čekali 28 godina na ovaj most. Je li moglo brže, jeftinije i manje komplicirano, to ćemo sada ostaviti iza nas. Moram spomenuti i ostale projekte koji čekaju više od 40 godina. Tu je brza cesta Trogir-Omiš. Nadam se da će se nakon ovog velikog projekta sve snage usmjeriti na to – zaključila je Puljak.

Pročitajte još

POSLOVNA TAJNA! Garaža na Ilijinoj glavici krije financijske rezultate

Andrea Falkoni Račić

OBAVIJEST JADROLINIJE ‘Dora’ neće voziti do daljnjega, putnicima na raspolaganju trajekt ‘Hanibal Lucić’

Dulist

Od četvrtka do subote nema opasnosti od toplinskog vala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija