Aktualno

IVEKOVIĆ O OTPADU U CENTRU ‘BATALA’ Zbog kvara daljinskog upravljača nismo mogli ući u garažu

Problem je riješen, odnosno otpad je odvezen – ističe direktor Čistoće Marko Iveković, osvrnuvši se na problem odvoza otpada iz poslovnog centra ‘Batala’. Na taj je problem upozorio ovog utorka čitatelj DuLista, koji je istaknuo kako smeće, s odlagališta koje se nalazi u garaži, već nekoliko dana nije pokupljeno.
– Do poremećaja u odvozu došlo je zbog kvara daljinskog upravljača garažnih vrata. Nakon uočavanja problema, bezuspješno smo pokušavali stupiti u kontakt s kućepaziteljem navedenog centra u svrhu dobivanja novog upravljača ili barem otvaranja vrata. Do danas nismo uspjeli stupiti u kontakt unatoč velikom broju poziva i slanjem maila već se snalazimo posuđivanjem upravljača od stanara ili korisnik poslovnih prostora – navodi dalje Iveković te dodaje kako se nada skorom rješenju problema i normalizaciji pružanja usluge.

Pročitajte još

Mladić koji je gurnut sa zida na Pilama stabilno je i uspješno se oporavlja

Dulist

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija