Aktualno

IVEKOVIĆ O OTPADU U CENTRU ‘BATALA’ Zbog kvara daljinskog upravljača nismo mogli ući u garažu

Problem je riješen, odnosno otpad je odvezen – ističe direktor Čistoće Marko Iveković, osvrnuvši se na problem odvoza otpada iz poslovnog centra ‘Batala’. Na taj je problem upozorio ovog utorka čitatelj DuLista, koji je istaknuo kako smeće, s odlagališta koje se nalazi u garaži, već nekoliko dana nije pokupljeno.
– Do poremećaja u odvozu došlo je zbog kvara daljinskog upravljača garažnih vrata. Nakon uočavanja problema, bezuspješno smo pokušavali stupiti u kontakt s kućepaziteljem navedenog centra u svrhu dobivanja novog upravljača ili barem otvaranja vrata. Do danas nismo uspjeli stupiti u kontakt unatoč velikom broju poziva i slanjem maila već se snalazimo posuđivanjem upravljača od stanara ili korisnik poslovnih prostora – navodi dalje Iveković te dodaje kako se nada skorom rješenju problema i normalizaciji pružanja usluge.

Pročitajte još

Dubrovačka odvjetnica Ana-Maria Bogović u sudskom postupku pobijedila Rimca

Dulist

‘SVI VLAHOVI LJUDI’ Što donosi dugoočekivano monografijsko izdanje DuLista?

Dulist

TURISTIČKI SEKTOR ZABRINUT Za ‘špicu’ nema straha, ali predsezona nam ovisi o razini procijepljenosti

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija