Vaše vijesti

SUGRAĐANIN UPOZORAVA Čistoća nam već tjedan dana nije odvezla smeće, u garaži se ‘stvorila’ hrpa

Jedan sugrađanin na naš redakcijski mail javio se, kako ističe, zbog problema s odvozom smeća u našem gradu, konkretno, u ‘poslovnom centru Batala’ u ulici Nikole Tesle.

-U tom centru postoji garaža u kojoj se nalazi odlagalište smeća za našu zgradu. Do prije 20-tak dana djelatnici Čistoće su redovno svaki dan dolazili i praznili smeće iz našeg kontejnera. U posljednje vrijeme, smeće se odvozi neredovito…i tako već 7-8 dana nitko ga nije došao pokupiti. Hrpa smeća koja se vidi na slici, bila bi puno veća da nas par stanara ne odnosimo naše smeće na druga odlagališta. U zgradi postoje odvjetnički uredi, poliklinika, osiguravajuće društvo…pa čak i apartmani.Tu prolaze mnogi poslovni ljudi, a i turisti!!! Kakvu sliku šaljemo u svijet, kao turistički biser Jadrana??? – pita se naš sugrađanin te dodaje kako ne zna zbog čega Čistoća u posljednje vrijeme zaobilazi njegovu zgradu, je li riječ o nedostatku ljudi, kamiona ili pak dobre volje da se to sve malo bolje organizira.

Poslali smo upit Čistoći te ćemo objaviti odgovor čim nam pristigne.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

MARKO MUJAN Podvala prometnog izoliranja ‘Dubrovačke Regije’ koja ne pije vodu

Dulist

SUGRAĐANKA O ZMIJAMA U GRADU ‘Samo sam molila Boga da nijedna ne zagmiže’

Dulist

Nisu samo gužve po gradu, nego i na graničnim prijelazima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija