Aktualno

IVEKOVIĆ I TABAK PODNIJELI OSTAVKE Mihaela Mikulandra nova direktorica Čistoće

Marko Iveković i Tomislav Tabak su, uz prethodni dogovor s gradonačelnikom Matom Frankovićem, podnijeli ostavke na mjesta predsjednika i člana Uprave Čistoće. Nova predsjednica Uprave Čistoće je Mihaela Mikulandra, dosadašnja poslovna tajnica u tvrtki Sanitat. Ona će u iduće četiri godine biti jedina članica uprave.

Kako navode iz Grada Dubrovnika, Marko Iveković ostaje raditi u društvu Čistoća d.o.o. na radnom mjestu voditelj tehničkih operacija, dok Tomislav Tabak napušta tvrtku te se odrekao prava na ugovorom definiranu otpremninu.

Gradonačelnik Mato Franković se zahvalio dosadašnjoj upravi Čistoće d.o.o. posebno ističući velik doprinos u sanaciji Grabovice, vođenju tvtke u korona krizi i financijskoj stabilnosti koju su postizali unatoč jako teškom financijskom udaru koji je Čistoća d.o.o. pretrpjela.

-Vjerujem da će Čistoća d.o.o. pod upravljanjem nove predsjednice Uprave krenuti maksimalno u smjeru uspostavljanja novog režima gospodarenja otpadom, biti stalno prisutna na ulicama Grada a sve kako bi nam Grad i dalje zadržao epitet jednog od najčišćih turističkih gradova u svijetu – izjavio je gradonačelnik Franković.

Dužnost predsjednice Uprave Čistoće d.o.o. Mihaela Mikulandra će preuzeti 5. lipnja 2023. godine.

Pročitajte još

Zbog Dubrovačke regate zatvara se parking od INA-e do Orsana

Dulist

RESTORAN DUBROVNIK I domaću čeljad i najveće svjetske zvijezde oduševljava otočka gastro oaza

Dulist

Građani za ‘Dva skalina’ u 24 sata uplatili preko 21 tisuću eura!

Dulist