Vaše vijesti

Iva Ursić, izvrsna učenica i sportašica!

Iva Ursić, izvrsna učenica i sportašica!

Izvrsna učenica i sportašica, Iva Ursić, učenica je 7. c razreda OŠ Lapad. Njezin imenik prepun je petica, a svojim ponašanjem i učenjem uzor je drugim učenicima.

Ove godine Iva nas je obradovala i izvrsnim sportskim rezultatima. Državna je prvakinja u karateu, kojeg trenira u izvanškolskim aktivnostima, a Škola je ponosna jer je podržava u sportskim aktivnostima omogućavajući joj izostanke s nastave te prilagodbu u svladavanju nastavnih sadržaja.

Proglašena je najboljom sportašicom na Uskršnjem turniru u kategoriji mlađi kadet kao članica Košarkaškog kluba Ragusa. Iva je aktivna i u različitim školskim sportskim aktivnostima pa je tako dio ekipe koja je u atletici osvojila 3. mjesto u županiji, a s košarkaškom ekipom 1. mjesto u županiji. U rukometnoj ekipi naše Škole kao vratar osvojila je 3. mjesto u županiji.

Iva se posebno obradovala osvajanjem 1. mjesta na Međužupanijskom natjecanju u nogometu te sa svojom ekipom i profesoricom Hadžirom Brković ide na Državno natjecanje u Poreču. Ravnateljica Škole Mirjana Kaznačić primila je Ivu Ursić i njezinu profesoricu kako bi im zahvalila na sportskim uspjesima i doprinosu ugledu Škole, a Ivi je zaželjela još puno spotskih uspjeha te joj zahvalila na promoviranju i poticanju sportskog duha kod lapadskih učenika. Naročito joj je čestitala na izvrsnim rezultatima u učenju i uzornom ponašanju bez obzira na brojne izvanškolske sportske obveze.

Bravo, Iva!

OŠ Lapad

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist