Politika

ISTI IZVOĐAČ Na stanovima za mlade u Mokošici uočeni nedostatci baš kao i na zgradama POS-a II

ISTI IZVOĐAČ Na stanovima za mlade u Mokošici uočeni nedostatci baš kao i na zgradama POS-a II

Vijećnik DDS-a Jasmin Deraković pitao je gradonačelnika Mata Franković o tehničkim nedostatcima zgrade POS II u Mokošici budući da se stanari žale na oše izvedene radove. Zabilježeni su veliki problemi s vlagom. Stoga je Deraković pitao koja je uloga i odgovornost Grada i kako se tim ljudima može pomoći. Gradonačelnik Mato Franković istaknuo je kako je tvrtka Lavčević izvodila radove na tom projektu te da su zabilježeni veliki nedostatci.
-Grad je vlasnik nekretnina, odnos prostora gdje su vrtiću te smo sa stanarima uložili žalbu prema sudu tražeći popravke svih radova jer je bio propušten termin u kojem su se mogle neke stvari riješiti kroz garancijski rok – rekao je.
No, istaknuo je kako je isti izvođač radio i na stanovima u sklopu Dubrovačke stanogradnje, koje je Grad Dubrovnik kupio od Ministarstva branitelja.
-Ni ti stanovi ne odgovaraju kvalitetom onome što smo očekivali, ali smo pokrenuli proceduru da se neke stvari riješe unutar garancijskog roka. I ovdje je izvođač bio isti, bilježimo slične ili iste probleme – rekao je.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist