Zanimljivosti

Ispratite Staru godinu usponom na Sniježnicu

Ispratite Staru godinu usponom na Sniježnicu

Biciklistički klub Konavle i ove godine, po sedmi put, ispraća ‘Staru godinu’ tradicionalnim usponom biciklima, planinarenjem i pješačenjem na vrh Snježnice, stoga pozivaju sve ljubitelje bicikliranja, planinarenja, pješačenja i boravka u prirodi da se pridruže na ispraćaju!

Polazak za bicikliste je u 8 ispred vatrogasaca na Zvekovici (ex željeznička postaja). Polazak za sve planinare i šetače je u 10 iz Kune konavoske. Za pješački uspon je potrebno ponijeti prikladnu odjeću i obuću (čvrste tenisice ili gojzerice, toplu slojevitu odjeću, vjetrovku, rezervnu majicu), dovoljne količine vode i hrane za okrepu na vrhu.

Potvrdu svog dolaska kako bi događaj što bolje organizirali možete nam poslati u inbox na facebook stranici BK Konavle ili na mail: bk.konavle@gmail.com, info@bk-konavle.com. Prvih 20 prijavljenih očekuje poklon majica i sportska torbica BK Konavle.

Nakon silaska biti će organizirano prigodno druženje u prostoru kluba na Zvekovici (ex željeznička postaja) uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Sretna vam nova 2022. godina!

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist