Aktualno

Singapurci preuzimaju Kupare!

Avenue ulaganja, investitor u projekt hotelskog resorta Kupari u Župi dubrovačkoj, u priopćenju je istaknuo kako od ovog utorka posluje pod nazivom ‘Kupari Luxury Hotels’.

Rezultat je to snažnog strateškog povezivanja s grupacijom Hotel Properties Limited (HPL) iz Singapura. HPL u vlasničku strukturu ulazi s 50 posto kapitala čime se dodatno pojačava odlučnost realizacije projekta Kupari.

-HPL je grupacija koja je već više od 40 godina specijalizirana za upravljanje i rad, razvoj hospitality nekretnina te vlasništva hotela. U svom portfelju ima interese u 36 hotela pod prestižnim ugostiteljskim markama kao što su Four Seasons, Hilton International, Como Hotels, InterContinental Hotels Group, Six Senses Hotels i Marriott International. Osim toga, Grupa također upravlja vlastitim portfeljem hotela pod markama, poput Hard Rock Hotels i Concorde Hotels & Resorts. Grupa posjeduje hotele, odmarališta i galerije za kupovinu u 15 zemalja (Singapur, Malezija, Tajland, Indonezija, Maldivi, Sejšeli, Vanuatu, Sjedinjene Američke Države, Butan, Tanzanija, Južna Afrika, Vijetnam, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija i Šri Lanka) – objašnjavaju u priopćenju.

Dosadašnja dvočlana Uprava Kupari Luxury Hotels u sastavu Aline Yuvakaevae i Mariyana Tkacha proširuje se za još dva člana i to za Andrewa Christophera Robertsa i Christophera Lim Tien Locka. Na čelu nove uprave bi će Mariyan Tkach.

– Ono što je bitno napomenuti jest kako ulaskom uglednog strateškog partnera poput HPL-a s višegodišnjim iskustvom u hospitality industriji i razvoju projekata poput našeg, još jednom snažno pokazujemo našu odlučnost u realizaciji projekta Kupari i svih preuzetih obveza iz ugovora s Republikom Hrvatskom – istaknula je Alina Yuvakaeva, članica Uprave tvrtke Kupari Luxury Hotels, te dodala kako se u ovom trenutku intenzivno radi na pripremi projektne dokumentacije i dovršetka idejnog projekta, koji je, podsjetila je, dodijeljen uglednom hrvatskom arhitektonskom studiju 3LHD-u. Dva nova člana Uprave koji dolaze i HPL-a donose sa sobom višegodišnje iskustvo upravo na razvoju projekata sličnih Kuparima.

Pročitajte još

Izjava Marina Držića u vezi s ponovnim srbijanskim posezanjem za dubrovačkom književnošću!

Dulist

[VIDEO] Počelo ispitivanje opterećenja Pelješkog mosta, stigao 21 kamion težine do 40 tona

Dulist

NOVI ANTENSKI STUP OD 35,5 METARA! Lopuđani protiv odašiljača koji će trajno narušiti vizuru spomenika kulture

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija