Aktualno

BRAVO TATE I DOBRI LJUDI! ‘Samohranoj majci s četvero djece kupili smo kompletan pribor za školu i teniske za sve’

Facebook grupa ‘Tata je tata – Dubrovnik’ već je u više navrata pokazala veliko srce, počevši od pomaganja potresom stradalim područjima u Banovini pa sve do vrlo konkretnih primjera pomoći sugrađanima. U posljednjih dvadesetak dana sudjelovali su u nekoliko akcija u kojima su pomogli potrebitim obiteljima, a o svemu je ispred grupe na Facebooku izvijestio Ivica Hajdić.

-Budući da mnogo naših donatora i Facebook prijatelja nije u našoj zatvorenoj grupi grupi ‘Tata je Tata’, a podržavaju našu misiju, želio bih samo ukratko napraviti preslik aktivnosti i akcija zadnjih dvadesetak dana da imate saznanja da vaše donacije idu na prave adrese i u prave ruke, onima koji nas trebaju, čuvajući njihovu diskretnost i dostojanstvo – naglasio je Hajdić te je potom nabrojao sve kojima su pomogli.

-Uz podršku dubrovačkog sveučilišta koje je prepoznalo naš rad, a u organizaciji ‘Dubrovačke teniske lige’ i dubrovačkih studenata koje je okupio gospar Lauro Milanović, organiziran je humanitarni teniski turnir gdje će se sve prikupljene donacije uplatiti za jednu peteročlanu obitelj koja treba našu podršku. Prikupljanje sredstava još traje. Sudjelovali smo na dobrotvornoj aukciji doma za starije i nemoćne osobe ‘Domus Christi’ i pomogli u akciji prikupljanja pomoći za ovu ustanovu kupnjom slika i nakita koju su izrađivali korisnici doma. Jednoj smo podstanarskoj obitelji u potrebi kupili novi štednjak i ventilator. Jednoj smo samohranoj majci s četvero djece kupili kompletan pribor za školu i teniske za svu djecu. Jednoj smo peteročlanoj obitelji kupili kompletnu spenzu i svu potrebnu školsku opremu za djecu. Jednoj smo obitelji koja je bila u teškom ekonomskom i socijalnom stanju platili račune struje i vode ( 2130 kuna) – istaknuo je Hajdić i dodao kako ‘tate’ u sljedećih nekoliko dana čekaju još dvije-tri humanitarne akcije za pomoć različitim obiteljima.

-Nastojimo pomoći što većem broju ljudi, fokusirajući se na obitelji s djecom. Uvijek nastojimo dobiti potvrdu da zaista te obitelji trebaju našu pomoć i da je situacija ispravna, ciljano kupujući hranu za obitelj, školski pribor, odjeću i obuću za djecu i slično. Hvala vam što nas podržavate, jer bez vas i vaše pomoći, naša bi misija bila uzaludna – istaknuo je Ivica Hajdić u ime grupe ‘Tata je Tata-Dubrovnik’.

Foto: Facebook/Ivica Hajdić

Pročitajte još

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

OBOREN REKORD Danas je najtoplije bilo u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija