Grad

IMA I DUBROVNIKA MSC Cruises otkrio detalje programa za ljeto 2022.

blank
MSC Grandiosa

MSC Cruises otkrio je detalje programa za sezonu ljeto 2022. uz otvaranje prodaje za Karibe i Mediteran, dok će prodaja za sjevernu Europu biti otvorena naknadno. Ljetna sezona trajat će od travnja pa sve do studenog mjeseca 2022., a ponudit će izbor itinerera na čak 19 brodova. Ljetni program za 2022. nudi najviše ukrcajnih luka upravo na Mediteranu, s 10 raspoređenih brodova, dok su Miami i Port Canaveral ukrcajne luke za sve one koji žele otputovati na Karibe.

ZAPADNI MEDITERAN – pet brodova nudit će 7-noćna krstarenja
Zapadni Mediteran jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih regija za ljetna kružna putovanja, a MSC Cruises nudi kombinaciju itinerera s obilaskom Italije, Francuske, Španjolske i Malte. Svaki od brodova koji će ploviti zapadnim Mediteranom sadrži MSC Yacht Club, jedinstveni koncept ‘broda unutar broda’ za sve one koji traže ekskluzivnost i privatnost. MSC Seaside nudi polaske subotom iz Genove do Civitavecchije, Palerma, Cagliarija, Palma de Mallorce, Valencije, Marseillea; MSC Splendida polazi subotom iz Genove, a obilazit će: Marseille, Barcelonu, Ibizu, Napulj, Livorno; MSC Seaview će iz Genove isplovljavati svake nedjelje, a nudit će iznimno popularan itinerer MSC Cruisesa do Napulja, Messine, Vallette, Barcelone i Marseillea; MSC Fantasia nudi itinerere s polaskom iz Genove nedjeljom obilazeći Marseille, Barcelonu, La Goulette, Palermo, Civitavecchiju; MSC Meraviglia će subotom kretati iz Barcelone, a posjećivat će Cannes, Genovu, La Speziju, Civitavecchiju i Palma de Mallorcu.

ISTOČNI MEDITERAN – pet brodova nudit će 7-noćna krstarenja
Istočni Mediteran bilježi rast popularnosti posljednjih godina, a program MSC Cruisesa za ljeto 2022. nudi krstarenja Jadranskim i Egejskim morem.

-Uz izbor nekih od itinerera u ovoj regiji koji uključuju Italiju, grčke otoke, Hrvatsku, Crnu Goru i Albaniju, krstarenja istočnim Mediteranom nude savršenu kombinaciju povijesnih atrakcija, predivnih plaža i raznobojnih obala – navode iz MSC-a. MSC Musica će nuditi krstarenja iz Venecije polazeći subotom do Barija, Santorinija, Khanije, Krfa i Dubrovnika; MSC Armonia će nedjeljom isplovljavati iz Venecije do Brindisija, Mikonosa, Pireja, Krfa i Kotora; MSC Lirica će iz Venecije krstariti do Splita, Santorinija i Mikonosa, Dubrovnika, Ancone; MSC Sinfonia će isplovljavati iz Venecije subotom, a posjećivat će Kotor, grčke otoke Mikonos i Santorini, Sarande i Bari; MSC Opera će imati Trst za matičnu luku, a subotom će isplovljavati prema Bariju, Krfu, Kotoru, Dubrovniku i Splitu.

KARIBI – dva broda s pristupačnim ukrcajnim lukama u SAD-u
Isplovljavajući iz Miamija, poznatog i kao ‘svjetska prijestolnica kružnih putovanja’, i Port Canaverala, treće najveće luke za brodove za kružna putovanja na svijetu, oba broda MSC Cruisesa će pristajati na Ocean Cay MSC Marine Reserve – privatnu otočnu destinaciju MSC Cruisesa na Bahamima. MSC Seashore, perjanica flote kompanije, imat će Miami za matičnu luku, a u ponudi će se izmjenjivati dva itinerera do istočnog i zapadnog dijela Kariba, uvijek posjećujući Ocean Cay; Port Canaveral će biti matična luka za brod MSC Divina koji će ploviti do Ocean Cayja i Nassaua na krstarenjima od 2, 3 ili 4 noći te do Ocean Cayja i Meksika na 7-noćnim krstarenjima. MSC Divina će također ponuditi izvanredno 12-noćno krstarenje na početku ljetne sezone s ukrcajem u Miamiju uz obilazak sljedećih destinacija: Jamajka, Aruba, Kolumbija, Panama, Kostarika, Honduras, Ocean Cay, a putovanje će završiti u Port Canaveralu.

blank

Na jesen 2022. godine najavljena su posebna duga krstarenja iz Genove. MSC Splendida nudi 9-noćno krstarenje od Mediterana do Atlantskog oceana – Genova, Malaga, Casablanca, Lisabon, Barcelona i Marseille. MSC Poesia nudi 11-noćno krstarenje iz Genove do Kanarskog otočja, Medeire i Casablance. MSC Orchestra nudi novi 11-noćni itinerer iz Genove do Grčke i Turske – povratak MSC Cruisesa u Istanbul uz produženi boravak u luci. MSC Lirica će ponuditi četiri 11-noćna krstarenja iz Genove posjećujući Rim, Limassol na Cipru uz noćenje u Haifi omogućujući tako dva dana za posjet Svetoj Zemlji: Betlehem, Nazaret i Jeruzalem; u povratku je predviđen obilazak Krete i Olimpije.

Pet brodova imat će ponudu krstarenja u trajanju od 2 do 21 noć. MSC Grandiosa će provesti svoju prvu sezonu na sjeveru Europe nudeći dva itinerera: iz Kiela subotom i Kopenhagena nedjeljom (7-noćno krstarenje do baltičkih prijestolnica i 7-noćno krstarenje fjordovima); MSC Poesia – s Warnemundeom kao matičnom lukom ponudit će krstarenja od 7 do 21 noć, posjećujući baltičke prijestolnice, fjordove i Grenland; MSC Orchestra će ponuditi kombinaciju krstarenja od 10 do 14 noći iz Hamburga do Islanda, Irske, Nordkappa i Spitzbergena; MSC Preziosa će u ponudi imati dva itinerera polazeći iz Kiela nedjeljom do baltičkih prijestolnica ili fjordova;MSC Magnifica će iz Southamptona nuditi krstarenja u trajanju od 2 do 14 noći do niza destinacija uključujući baltičke prijestolnice, fjordove te Mediteran i Kanarsko otočje.

U Aziji će prvi put biti raspoređena dva broda u sezoni ljeto 2022.: MSC Virtuosa, jedan od najnovijih brodova ove kompanije, pridružit će se sestrinskom brodu MSC Bellissima, a naknadno će biti objavljeni detaljni itinereri za oba broda.

 

Pročitajte još

MODERNIZACIJA LIBERTASA Odsad možete sve platiti karticom

Dulist

Robotica Pepper posjetila gradonačelnika na radnom mjestu

Dulist

POTVRĐENO Ante Vojvodić novi pročelnik za gradske financije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija