Sport

‘ILI JESMO ILI NISMO!’ Naš Hajduk u petak u Dubrovniku!

'ILI JESMO ILI NISMO!' Naš Hajduk u petak u Dubrovniku!

Na poziv Društva prijatelja Hajduka Dubrovnik predstavnici Udruge Naš Hajduk će u petak 25. studenog u 20 sati u hotelu Valamar Lacroma održati informativnu tribinu o donatorskoj akciji ‘Ili jesmo ili nismo!’ i samoj udruzi.

-Ova je kampanja namijenjena prikupljanju sredstava za isplatu 24,53 posto dionica Hajduka, koliko su navijači otkupili prije nešto više od mjesec dana na Pjaci – ističu iz udruge te najavljuju kako će kao posebni gosti na samom događaju biti i igrači i dužnosnici VK Jug Croatia osiguranja, koji sad već godinama ima odličnu suradnju s Hajdukom.

Na samoj tribini bit će moguće uplatiti i same donacije za ovu akciju pa i one od 1.911 kuna koje donatorima omogućuju stavljanje imena na službenom trećem dresu Hajduka u sezoni 2017./18. Također, najavljena je i mogućnost doniranja gotovinom, ali i karticama te na rate.

-Hajduk i ‘Naš Hajduk’ oduvijek imaju veliku podršku na dubrovačkom području, a može se napomenuti kako je predstavnike Našeg Hajduka prošli tjedan primio i dubrovački biskup mons. Mate Uzinić – poručuju iz udruge.

Pročitajte još

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist