Sport

Igrači vas trebaju: Square večeras u Gospinom polju igra ‘biti ili ne biti’ utakmicu

Futsal Square Alumnus Gospino polje

Malonogometni klub Square nakon što je prije par tjedana osvojio drugo mjesto u Kupu Hrvatske, drugu godinu uzastopno, nastavlja svoj ovogodišnji put kroz prvoligaško društvo utakmicama play off-a – doigravanjem za prvaka Hrvatske!
Doigravanje za naslov prvaka Hrvatske ove sezone počinje već ovaj vikend kada se igraju utakmice četvrtfinala. Dubrovački malonogometaši tako će svoju kartu za ulazak u polufinale prvenstva tražiti kontra rivala iz Vrgorca, viceprvaka Hrvatske u sezonama 2011./12. i 2012./13.
– Ovo je kruna sezone, sve utakmice iz regularnog dijela stopile su se u ovih 40 minuta, ovo je ‘utakmica sezone’! Ovom prigodom pozivam sve navijače da nas dignu, da nam daju upravo onaj motiv više koji nam je prijeko potreban u ovoj utakmici! Svi jedva čekaju ovu utakmicu, a ja na kraju samo mogu obećati, jer vjerujem u svakog pojedinca, da će dati sve od sebe u utakmici sezone, riječi su Marinka Mavrovića, trenera Squarea.
Vodstvo Squarea ne bježi od uloge favorita. Naime, Vrgorac jest odlična momčad, imaju u svom rosteru par odličnih pojedinaca, no sve utakmice u drugom dijelu prvenstva odigrali su fantastično te im je ovaj ulazak u play off samo nagrada za odličan rad. Gosti u Gospino polje večeras stižu u najjačem mogućem sastavu, a gostujući trener, uoči dolaska u Dubrovnik jasno je naglasio: – ‘Nemamo što izgubiti, stižemo rasterećni, idemo napraviti sve što je u našim mogućnostima, za nadati se da možemo iznenaditi Squarea’, riječi su Arbena Ademija, stratega vrgoračke momčadi.
S druge strane Square ima razloga vjerovati da u utakmici sezone može računati na gotovo sve igrače (Josip Jurić ima ozljedu koljena, no njegov nastup očekuje se u drugoj, uzvratnoj, utakmici) te podršku svih svojih vjernih navijača koji su i najzaslužniji za ovaj plasman dubrovačkog Kluba.
– Svi čekamo ovo, i svi se ovome veselimo, ja očekujem veliku podršku navijača. Želim da bude dvorana puna kao kad su bile kvalifikacije da ulazak u Prvu ligu! Sigurno da će biti teška utakmica, no uz huk s tribina ne sumnjam da ćemo ostvariti pobjedu! – riječi su Ante Daničića, povratnika u momčad koji je izbivao s terena duže vrijeme zbog rupture zadnjeg dijela lože.

Utakmica za ulazak u polufinale igra se večeras od 19 sati u sportskoj dvorani Gospino polje.

MNK Square

Pročitajte još

SVJETSKO PRVENSTVO U JUDU U ABU DHABIJU Nastupaju Petrunjela Pavić, Ivana Šutalo i Iva Oberan!

Dulist

JUGAŠI U FINALU EUROKUPA! Potopili španjolski Sabadell

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela lica na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

Dulist