DuList IN

Igra prijestolja se više neće snimati u Dubrovniku?

Igra prijestolja se više neće snimati u Dubrovniku?

Obožavatelji “Igre prijestolja” željno iščekuju početak snimanja šeste sezone ove popularne serije, no on bi mogao donijeti tužne vijesti za Dubrovnik i Hrvatsku. Naime, sve su glasnije priče po kojima se serija više neće snimati u Dubrovniku.
Winter is coming, portal obožavatelja serije, donosi da će se serija snimati u Španjolskoj, točnije u povijesnom gradu Gironi. Iako ovaj portal nije službeno glasilo produkcije, njegove informacije dosad su se pokazale točnima. Za razliku od prošlih godina, ovog ljeta nije bilo poziva statistima ni glasina o snimanju u Dubrovniku, Splitu i Šibeniku.
Portal prenosi vijest španjolskog lokalnog portala, koji piše da je potvrđena lokacija dvorac Zafra, koji će u seriji biti Tower of Joy. U španjolskom gradu Gironi snimat će se od 3. do 18. rujna, a portal pretpostavlja da bi se, s obzirom na to da nema nikakvih informacija iz Dubrovnika, cijela šesta sezona mogla snimati u Španjolskoj. Tako bi Girona u potpunosti zamijenila Dubrovnik, prenosi Index.
Svoju priču portal temelji i na razgovoru s jednim od redatelja serije Jeremyjem Podeswom koji je na pitanje o svom rasporedu odgovorio da ove godine snima na četiri različite lokacije u Španjolskoj i da će u novoj sezoni koristiti snimke nastale u Hrvatskoj prošle godine.
Zasad nema informacija o tome zašto je ekipa HBO-a odlučila prebaciti snimanje iz Hrvatske u Španjolsku.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist