Aktualno

Iduću subotu ne propustite Regatu Cavtatskih otoka

U subotu 13. svibnja 2023. održat će se “Regata Cavtatskih otoka 2023” u organizaciji jedriličarskog kluba Cavtat  pod pokroviteljstvom “St. Pietro restaurant and lounge bar” pozicioniranim na Cavtatskom otoku Supetar.

Start regate je južno od Zidina prema Cavtatskim otocima Mrkan i Bobara, slijedi okret bove u Cavtatskoj luci te cilj ispred otoka Supetar.
Regata će se također bodovati za “Ligu Orsan 22/23”, jedriličarsko natjecanje koje se odvija svaku drugu Nedjelju od mjeseca Studenog i završava regatom dana Državnosti u organizaciji Jk Orsan 4. lipnja 2023. godine.
Nagrade najboljim jedrilicama “Regate Cavtatskih otoka 2023” i ručak za jedriličare biti će upriličen na otoku Supetar. Start regate se može promatrati sa Zidina i Porporele te dalje sa Cavtatske rive i cavtatskih šetnica Rat i Sustjepan. Najuzbudljiviji dio, ulazak u cilj najbolje se može promatrati sa otoka Supetar.

Pročitajte još

UDRUGA GLAS PODUZETNIKA PITA: Zašto tako dugo čekamo radne dozvole?

Dulist

MATO FRANKOVIĆ: Konačno započinje projekt izgradnje autoceste do Dubrovnika

Dulist

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija