Grad

Ide nadogradnja Palčice vrijedna 11,5 milijuna kuna, u tijeku savjetovanje s gospodarskim subjektima

Grad Dubrovnik pokrenuo je postupak prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu radova dogradnje dječjeg vrtića „Palčica“, javljaju iz gradske uprave.

Savjetovanje koje sukladno Zakonu o javnoj nabavi prethodi raspisivanju javne nabave, ostaje otvoreno do 10. listopada 2017. godine, a uvid u cjelokupnu dokumentaciju može se izvršiti OVDJE.

U tom roku gospodarski subjekti primjedbe i prijedloge mogu dostaviti pošalju na adresu e-pošte nabava@dubrovnik.hr.

Naime, člankom 198. Zakona o javnoj nabavi, prije pokretanja postupka javne nabave, javni naručitelj u pravilu provodi analizu tržišta u svrhu pripreme nabave, ali i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom.

Procijenjena vrijednost projekta dogradnje dječjeg vrtića Palčica iznosi 11,5 milijuna kuna, a građevinska dozvola izdana je u srpnju.

Dogradnjom je predviđeno osam novih odgojno-obrazovnih grupa, a nakon završetka dogradnje sveukupni kapacitet novog vrtića bit će 322 djece u 20 odgojno-obrazovnih grupa, što je u skladu s državnim pedagoškim standardom predškolskog odgoja i naobrazbe.

Postojeća građevina služit će za smještaj 206 djece u 12 grupa; osam vrtićkih i četiri jasličke, dok se u novoizgrađenom dijelu predviđaju četiri grupe za djecu jasličke dobi te četiri za djecu vrtićke dobi, što je ukupno 116 djece.

Projekt dogradnje „Palčice“ definiran je Strategijom razvoja predškolskog odgoja na području Grada Dubrovnika do 2030. godine.

Pročitajte još

[FOTO] ‘MOŽEMO BITI ZADOVOLJNI’ Franković obišao novouređeni parking Gradac

Dulist

KLM od lipnja uspostavlja svakodnevnu liniju Amsterdam-Dubrovnik

Dulist

FRANKOVIĆ Ovo je neviđeni skandal! Kako je moguće da Laguna Trade posjeduje radnu verziju rješenja, a Grad i Ministarstvo nisu ni znali za postupak!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija