Aktualno

Iako su predavanja online, studenti i dalje mogu biti u Studentskom domu

Iako su predavanja online, studenti i dalje mogu biti u Studentskom domu

Iako su visoka učilišta u Dubrovniku od 1. prosinca prešla na online nastavu, osim praktične nastave, studentskih vježbi te laboratorijske i terenske nastave, studenti i dalje mogu nesmetano koristiti smještaj u Studentskom pod istim uvjetima kao i do sada. Studentski restoran, javljaju iz Studenstkog centra Dubrovnik, također nastavlja normalno s radom.
Ukoliko korisnici smještaja zbog prelaska na online nastavu žele privremeno ili do kraja akademske godine iseliti iz doma mogu raskinuti ugovor o smještaju pri čemu prestaju sva buduća međusobna prava i obveze studenata i Studentskog centra Dubrovnik.
-U ovom slučaju studenti su dužni omogućiti i dogovoriti pregled soba te zadužene opreme te sobu isprazniti od svojih stvari i očistiti je. Studenti su također dužni podmiriti sve dosadašanje financijske obveze kao i one koje budu fakturirane narednih dana, a odnose se na 11/2020. Raskid ugovora koji se potpiše do četvrtka 3. prosinca podrazumijeva da korisniku nećemo naplatiti smještaj za prosinac – napominju iz SC-a.
Osim toga, studenti mogu nastaviti plaćati dosadašnju cijenu smještaja te neometano koristiti dodijeljenu sobu, dolaziti i odlaziti po želji kao do sada. Korisnici smještaja su se dužni prilikom dužeg izbivanja od deset dana iz studentskog doma, bez obzira radi li se o privremenom iseljenju ili žele raskid ugovora, obvezno javiti Odjelu smještaja zbog dogovora.

Pročitajte još

20. ZLATNA PENKALA Bogati kulturni program uz dodjelu prestižnih nagrada za medijske djelatnike

Dulist

NAPUSTIO NAS JE PROFESOR ĐURO BENIĆ ‘Učionice je pretvarao u mjesta istinskog otkrivanja i rasta’

Dulist

[FOTO] OTVORENA CESTA DUBRAVICA-TRSTENO Franković najavio kako je cilj urediti i cestu do Majkova

Dulist