Aktualno

I TIJEKOM KOLOVOZA Austrian Airlines povezivat će Dubrovnik i Beč šest puta tjedno

I TIJEKOM KOLOVOZA Austrian Airlines povezivat će Dubrovnik i Beč šest puta tjedno

Austrijski nacionalni avioprijevoznik objavio je svoj red letenja za kolovoz ove godine. U njemu stoji nekoliko operativnih izmjena na linijama prema odredištima u Hrvatskoj.

Kompanija će u kolovozu nastaviti prometovati prema četiri hrvatske zračne luke; Dubrovniku, Splitu, Zadru i Zagrebu. Dok će se prema Dubrovniku i Splitu zadržati postojeći broj tjednih letova, doći će do određenih promjena na linijama iz Beča prema Zadru i Zagrebu.

Linija Beč – Dubrovnik nastavit će prometovati čak 6 puta tjedno (svakim danom osim utorka), a na istoj su najavljeni zrakoplovi iz obitelji 320.

Linija Beč – Split također će prometovati 6 puta tjedno (svakim danom osim utorka), te su na njoj najavljeni zrakoplovi istog kapaciteta kao i prema Dubrovniku.

Ovogodišnja nova linija Austrian Airlinesa između Beča i Zadra, od početka kolovoza prometovati će ćešće – 4 puta tjedno (ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i subotom), što je jedan let tjedno više u odnosu na red letenja u srpnju.

Linija Beč – Zagreb od 1. do 15. kolovoza nastavit će prometovati 8 puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i subotom u jutarnjem, te utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom u popodnevnom terminu. Dva leta dnevno dostupna su svakog četvrtka. Navedni broj tjednih letova u primjeni će biti do sredine kolovoza, točnije do 15. 8.

Od 16. kolovoza Austrian Airlines reducirati će broj tjednih letova na liniji između dva glavna grada, te će na njoj prometovati 5 puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, petkom i nedjeljom) isključivo u popodnevnom terminu. Na liniji su najavljeni zrakoplovi manjeg kapaciteta, tipa DashQ400 te E195, piše Croatian Aviation.

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist