Županija

HUMANITARNI KARAKTER Predstava ‘Večera za jednog’ stiže u Župu!

U Velikoj dvorani Općine Župa dubrovačka u Srebrenom u petak 23. studenoga s početkom u 19 sati Dramska grupa Kluba +65 koji djeluje pri dubrovačkom Crvenom križu prikazat će predstavu ‘Večera za jednoga’.

Predstava ‘Večera za jednoga’ autor Freddieja Frintona temelji se na tekstu napisanom 1920. godine, a više puta ekranizirana je i prikazivana u kazalištima diljem svijeta ponajviše u skandinavskim zemljama i to obično na Novu Godinu.

Tekst se temelji na priči u kojoj gospođa Klare slavi rođendan pozivajući na svoju zabavu četiri zamišljena prijatelja. Tu je i batler koji ima zadatak da ih sve posluži, sve piće popije, nazdravi s njima dok se na kraju ne napije i njihova priča završi sretno kao i svake godine u krevetu.

Redateljica ove predstave je Glumica u Kazalištu Marina Držića Izmira Mima Brautović koja je s velikim žarom pripremala ovu predstavu s četvoro članova Kluba i zajedno s njima doživjela veliki uspjeh u komadu u kojem su igrali. U ulozi Klare u Župi će nastupati Leandra Gluhan, a u ulozi kamerijera Nika Josip Pepo Kerschbaum.

Ulaz je besplatan sa humanitarnim karakterom. Dobrovoljni prilozi prikupljat će se za teško oboljelu djevojčicu iz Župe dubrovačke.

Pročitajte još

NAČELNIK SILVIO NARDELLI Stipendisti su nam uvijek prioritet

Dulist

SVE NA JEDNOM MJESTU Prestavljen Vodič za osobe s invaliditetom kroz Dubrovačko-neretvansku županiju

Dulist

Županija isplatila božićnicu umirovljenicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija