DuList IN

HUMANITARNA AKCIJA Studenti pjevaju za Doris koja je na liječenju u Zagrebu

HUMANITARNA AKCIJA Studenti pjevaju za Doris koja je na liječenju u Zagrebu

Još jedna odlična inicijativa stiže sa Sveučilišta u Dubrovniku. Kako su objavili na svome Facebooku, organiziraju humanitarnu akciju ‘Pjesmom za Doris’ koje će se održati u srijedu, 15. prosinca u 18 sati na adventskim kućicama ispred Studentskog doma. Sa Sveučilišta pozivaju sve studente, zaposlenike i suradnike da im se pridruže.

-Kao što su joj kolege sa studija zapjevali ispod prozora zagrebačke bolnice, cijelo Sveučilište želi našoj studentici zapjevati kao znak podrške u predblagdansko vrijeme! Pridružite nam se! – pozvali su sa Sveučilišta.

Podsjetimo, nekolicina mladih Dubrovčana oduševila je javnost svojom gestom početkom studenog kada su se okupili ispred KBC-a Rebro, Klinike za plućne bolesti Jordanovac gdje se na liječenju nalazi njihova prijateljica, mlada Dubrovkinja Doris. Kako bi je bodrili i pokazali joj da su uz nju, zapjevali su joj pod prozorom. ‘Ti nisi tu’, ‘Kampanel moje ljubavi’, ‘Ako su to samo bile laži, ‘Ko nam brani’ samo su neke od pjesama koje su srčano mladi Dubrovčani zapjevali svojoj prijateljici.

Foto: Facebook/Sveučilište u Dubrovniku

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović