DuList IN

NA VALENTINOVO Humanitarna ‘Večera za 5’ u restoranu Mimoza!

NA VALENTINOVO Humanitarna 'Večera za 5' u restoranu Mimoza!

Udruga Bog, pravda, poštenje organizira humanitarnu akciju u svrhu prikupljanja sredstva za kupnju ultrazvučnog aparata za Dom zdravlja Dubrovnik. Humanitarna akcija bila je prvotno organizirana u tjednu od Feste, ali se odgodila zbog tehničkih razloga. Večera će se sada održati na Valentinovo, 14. veljače u restoranu Mimoza s početkom u 19 sati.

Kako je već poznato, u njoj će sudjelovati petorka iz Dubrovnika koja je sudjelovala u emisiji ‘Večera za 5 na selu’. Dubravko Bautović, Keti Ćorvila, Semra Bogdan, Katija Guljelmović i Marko Dragojević rado su se odazvali sudjelovati u hvalevrijednom događanju.

U ponudi će biti mesni i riblji meni. Cijena jelovnika po osobi, koja uključuje četiri slijeda, iznosit će 35 eura.

NA VALENTINOVO Humanitarna 'Večera za 5' u restoranu Mimoza!

Neće izostati ni bogati popratni program u kojemu će sudjelovati Nila i Seba, glazbenica Maja Grgić i Teo Martinović, dj Ivess i cure iz Wevent-a. Tijekom večeri će se održati i lutrija.

Broj sjedećih mjesta za večeru je ograničen, zbog čega organizatori ističu da na vrijeme rezervirate svoje mjesto. Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 095 4000 111 i sudjelujte u humanitarnoj akciji. Isto tako, možete uplatiti donacije na račun.

NA VALENTINOVO Humanitarna 'Večera za 5' u restoranu Mimoza!

 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist