Zanimljivosti

HUMANITARNA AKCIJA Ana Vukas organizira pomoć za Sašu!

HUMANITARNA AKCIJA Ana Vukas organizira pomoć za Sašu!

U moru toliko tužnih priča je teško ostati ravnodušan. Ne bih voljela da uopće postoji ravnodušnost i zato ću opet i opet i opet pokušavati! – kaže naša poznata humanitarka Ana Vukas, koja opet sprema akciju za pomoć!

Dodaje još i ovo:
Voljela bih pomoći Saši Šakanoviću Kovačiću koji boluje od ASL, za njegov osmijeh! Sašin osmijeh! ZAŠTO? Pratim priču o Saši, Bjelovaru i Bjelovarčanima. Očajno i žurno, akcijom za akcijom pokušavaju što prije doći do novca da Saša uhvati zadnji rok za Kinu. Kina je nada! Liječenje matičnim stanicama! Pitate se zašto baš njemu? Zato što Bjelovar ne može sam! Imaju još samo 15 dana da skupe potreban novac. Sjećam se i kako je Bjelovar u našim akcijama pomagao našem malom klincu za njegov osmijeh! Nije bilo dvojbe bili su s nama i za nas! Zato drage moje prijateljice, kolegice, poznanice, moje drage frizerke, trebam vaših deset prstiju i malo dobre volje! Idemo u akciju ŽIVOT ZA ŽIVOT – www.životzaživot! Ide li Saša u Kinu 15.10? Nadam se da ide, zato Vas molim da u Vašim salonima dana 4.10. stavite kutiju u koju će napojnice vaših mušterija biti za Sašu Šakanovića Kovačića, za akciju ŽIVOT ZA ŽIVOT! SAŠA NEMA VREMENA I ZATO VAS OD SRCA POZIVAM DA NANOVO BUDEMO KAMENČIĆ ZA LAVINU KOJA VODI SVE DO KINE! HVALA SVIMA KOJE ĆE SE ODAZVATI! – kaže Ana.
Svi saloni koji žele sudjelovati u ovoj akciji, pošaljite Ani Vukas ime salona i adresu. Novac će biti pokupljen nakon akcije i uplaćen na Sašin račun, a popis prikupljenog objavljen, kaže Ana. 

OVDJE pogledajte sve što vas zanima o akciji za Sašu, a tu je i dubrovački event.

Pročitajte još

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist