Aktualno

HTZ raspisala natječaj za Bulićevo mjesto

Hrvatska turistička zajednica objavila je danas natječaj za izbor direktora Glavnog ureda HTZ-a na mandat od četiri godine, a zainteresirani prijave mogu predati u idućih 15 dana. Natječaj je objavljenom u dnevnom tisku i na webu HTZ-a i to temeljem odluke Turističkog vijeća HTZ-a.

Trenutno je v.d. direktora Glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić, koji je na toj poziciji zadnjih nešto više od deset godina, a koji se, kako je nedavno sam najavio, također planira javiti na natječaj, donosi t-portal.

Među uvjetima koje moraju zadovoljiti kandidati su i diploma društvenog ili humanističkog smjera ili geografije, najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, te aktivno znanje jednog svjetskog jezika. Kandidati moraju imati i položen stručni ispit za rad u turističkom uredu ili ga položiti u prvoj godini, te da mu nije pravomoćnom sudskom presudom ili rješenjem o prekršaju izrečena mjera sigurnosti ili zaštitna mjera zabrane obavljanja poslova iz područja turizma.

 
 

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NAUTIČKA PATROLA 2021. ACI Marini Dubrovnik priznanje ‘Zlatni vez gastronomije’

Dulist

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija