DuList IN

Hrvatski dizajneri donirali haljine u sklopu aukcije, sva sredstva idu Društvu multiple skleroze

Marcela192 grj 8122023
08.12.2023., Hotel Libertas Rixos, Dubrovnik - Za potrebe klijenta Studio Marcela fotografiran Humanitarni event: Beauty hair & fashion show. Dogadjaj ove godine ima i vaznu humanitarnu notu. S obzirom na to da se event odrzava ususret blagdanima organizatori modne veceri Studio Marcela i Hotel Rixos Premium Dubrovnik ove su godine odlucili prikupiti sredstva za Drustvo za multiplu sklerozu u Dubrovniku PHOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL

U Hotelu Rixos Premium Dubrovnik Studio Marcela ponosno je predstavio treće izdanje modnog događaja ‘Hairstyle and fashion show. Događaj je ove godine imao i važnu humanitarnu notu. Ususret blagdanima, organizatori modne večeri Studio Marcela i Hotel Rixos Premium Dubrovnik, ove su se godine odlučili za ekskluzivnu donatorsku večer humanitarnog karaktera za podršku Društvu za multiplu sklerozu.

-Tijekom večeri održala se licitacija glamuroznih haljina ponajboljih hrvatskih dizajnera, koji su donirali haljine iz svojih posljednjih kolekcija – rekla je Jadranka Pezo direktorica lanca frizerskih salona Studio Marcela.

Na humanitarnoj licitaciji sudjelovali su ELFS, Hippy Garden, Matija Vuica, Duchess, Alduk, Borza grupa, Lela Design, Ivana Jurić Design, Katarina Mamić Design, Andrea Zvono Design, XD Xenia design i Belle Epoque.
Sva prikupljena sredstva donirana su Društvu multiple skleroze Dubrovačko-neretvanske županije, čija je svrha i područje djelovanja socijalizacija i unapređenje kvalitete života oboljelih od MS-a.

Drugi dio ovogodišnjeg Hairstyle and fashion showa by Studio Marcela bila je revija svečanih frizura na kojoj su vrhunski stilisti i frizeri predstavili blagdanske trendove i frizure za svečani novogodišnji doček, vjenčanja i slične glamurozne događaje na kojima je frizura ključni dio stylinga. Lijepe manekenke blistale su u haljinama Ivane Jurić.

Foto: Grgo Jelavić / Pixsell

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist