Grad

HRVATSKE CESTE ‘Radovi nisu izvedeni u odobrenom roku, dostavljen je zahtjev za produljenje do 22. prosinca’

HRVATSKE CESTE 'Radovi nisu izvedeni u odobrenom roku, dostavljen je zahtjev za produljenje do 22. prosinca'

Investitor radova nije izveo radove u odobrenom roku te je dostavio zahtjev za produljenje roka izvođenja radova. Stručne službe Hrvatskih cesta su izvršile dodatnu kontrolu na terenu i utvrdile sve mjere koje će biti poduzete kako bi se najkasnije do srijede, 22 prosinca 2021. osiguralo dvosmjerno prometovanje državnom cestom bez semafora – istaknuli su nam iz Hrvatskih cesta u odgovoru na upit zašto su se semafori, predviđeni do 18. prosinca, ‘našli ‘ na magistrali i nekoliko dana nakon roka.

Podsjetimo, semafor i kolone do hotela Adria zatekle su Dubrovčane još u studenom, a dodatnu kolonu tada su ‘začinili’ i jugo, kiša i nevrijeme. Odakle sad semafori i koliko će dugo biti na magistrali, pitali su se naši sugrađani, a mi smo odgovor potražili kod Hrvatskih cesta. Odgovorili su nam tada kako je investitoru dozvoljeno radove izvoditi do 18. prosinca te da će regulacija prometa semaforima biti uklonjena čim nadležne službe utvrde da ne postoji potencijalna ugroza prometa s obzirom na blizinu državne ceste.

Odgovor smo potražili jer je privatni investitor radove produžio, a semafor i dalje ‘blokira’ cestu, odnosno zbog njega na magistrali nastaju kolone. Stigao je u ponedjeljak ujutro. Vozačima poručujemo – još malo strpljenja…

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist