Aktualno

Hoteli Plat na listi strateških investicijskih projekata Vlade RH!

plat vizualizacija

Hoteli Plat u Župi dubrovačkoj u vlasništvu tvrtke Karisma Hotels Adriatic (KHA) ovog su se tjedna našli na listi stratških projekata.

Odluku o tome donijelo je Povjerenstvo za procjenu i utvrđivanje prijedloga strateških projekata, pod predsjedanjem potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske Boža Petrova. Kako je navedeno na stranicama Vlade, Hoteli Plat kategorije 5 zvjezdica, sa 600 smještajnih jedinica, gradit će se na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Inače, strateškim projektom smatra s eonaj projekt čijom se provedbom stvaraju uvjeti za zapošljavanje veće broja osoba ovisno o vrsti i lokaciji projekta, koji znatno pridonose razvoju ili poboljšanju uvjeta i standarda za proizvodnju proizvoda i pružanja usluga, uvode i razvijaju nove tehnologije kojima se povećava konkurentnost i ekonomičnost u gospodarstvu ili javnom sektoru te podižu ukupnu razinu sigurnosti i kvalitetu života građana i zaštitu okoliša. Strateškim projektom smatra se i onaj projekt koji pozitivno utječe na više gospodarskih djelatnosti i stvara dodanu vrijednost te u većoj mjeri pridonos održivom razvitku i zaštiti prostora i okoliša, kao i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.

S obnovom ratom razrušenih kapaciteta Hotela Plat trebalo bi se krenuti pri kraju ove sezone.

Pročitajte još

[FOTO] SVEČANA 90. OBLJETNICA Orsan je simbol tradicije, predanosti i ljubavi prema moru

Dulist

NOVA INVESTICIJA KRALJA LAMINATA Darko Pervan počeo s izgradnjom Hotela Slano

Dulist

U PETAK NA PLACI U GRUŽI Akcija mjerenja krvnog tlaka, razine šećera u krvi i još toga!

Dulist