Zanimljivosti

HOTEL HILTON IMPERIAL Bingo večer za štićenike Doma za starije osobe Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik 2021 1

‘Blue Energy’ tim Hotela Hilton Imperial Dubrovnik, sastavljen od entuzijastičnih volontera među zaposlenicima hotela iz svih odjela, nastavlja s akcijama u cilju ostvarenja pozitivnog utjecaja na zajednicu. Kroz niz aktivnosti i inicijativa, tim se posvećuje unapređenju društvenih i ekoloških aspekata života u Dubrovniku i okolici. Volontiranje u čišćenju plaža, doniranje igračaka vrtićima, slikanje zidova rehabilitacijskog centra i prikupljanje čepova za različite ciljeve su samo neke od aktivnosti koje su članovi tima poduzeli.

Kroz cijeli mjesec listopad Dom za starije osobe Dubrovnik obilježava Međunarodni dan starijih osoba. Hotel Hilton Imperial se pridružuje ovom obilježavanju i s ponosom najavljuju organizaciju Bingo večeri za štićenike Doma, koja će održati 30. listopada, od 17 do 19 sati, u ‘Grand Ballroom’ dvorani. Uz to, u hotelu je kroz mjesec listopad među zaposlenicima organizirano prikupljanje knjiga i DVD-ova za opremu Pedijatrijskog odjela Opće bolnice Dubrovnik, kako bi i najmlađim našim sugrađanima uljepšali dane u teškim trenucima.

Poziv za suradnju i podršku lokalnih inicijativa ‘Blue Energy’ tim Hotela Hilton Imperial ne staje samo na ovome. Otvoreni su za suradnju s drugim lokalnim inicijativama, humanitarnim organizacijama i svima onima koji su zainteresirani za pokretanje pozitivnih promjena u Dubrovniku i šire, iako možda naizgled malim ali zato odlučnim koracima. Ako imate ideje ili projekte kojima biste željeli pridonijeti, hotel Imperial poziva da im se obratite. Prema riječima Adrijane Ivanišić Šiklušić, voditeljice Blue Energy tima: ‘Ove inicijative nisu samo riječi na papiru. Želimo podijeliti ove priče s Vama jer znamo da dijelimo istu ljubav prema našem Gradu. Pozivam sve Vas da se pridružite našem naporu i podijelite s nama svoje ideje i projekte. Ako znate za neku humanitarnu akciju, lokalnu inicijativu ili bilo koji drugi projekt koji zaslužuje podršku, slobodno nam se obratite. U zajedništvu možemo učiniti mnogo.’

Priča Hotela Hilton Imperial je priča koja se proteže kroz više od stoljeća i utkana je u povijest našeg Grada. Smješteni tik uz vrata stare gradske jezgre, hotel je uvijek živio u skladu s lokalnom zajednicom, pratio ritam grada i svjedočio njegovim promjenama. Imperial je mjesto koje pamti i prisjeća se.

U najnovijem poglavlju ovog hotela, dolaskom brenda poput Hiltona, priča je dodatno obogaćena s najboljim praksama u industriji putovanja kao i suvremenim trendovima održivosti i odgovornog poslovanja. U dugom nizu raznih uspješnih strategija, programa i akcijskih planova su Travel with Purpose odnosno Putovanje sa svrhom te program volontiranja Blue Energy. ‘Travel with Purpose’ je Hiltonova strategija zaštite okoliša, društvene odgovornosti i upravljanja (ESG – Environmental, Social and Governance) s ciljem promoviranja odgovornog putovanja i turizma diljem svijeta. Kroz ove inicijative i druge programe koji se aktivno i dosljedno provode, Hilton teži biti lider održivog putovanja i turizma, te doprinijeti pozitivnim promjenama u svijetu. Hilton Imperial Dubrovnik nastoji doprinijeti svojim dijelom toj svrsi i biti jedan kotačić u sklopu skladnog mehanizma koji pridonosi tom zamahu.

logo za imperial

Pročitajte još

Sretan rođendan našem automobilističkom asu Niku Puliću

Dulist

DUBRAVKA ŠEPAROVIĆ MUŠOVIĆ Razmišljam umire li čovjek u publici dok ja pjevam ‘L’amour’

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1928. Rođen redatelj Tomislav Durbešić

Dulist