Politika

HNS-OVCI ZATONJANIMA ‘Čestitamo vam što ste se izborili za svoj prostor’

Nakon što su iz Grada Dubrovnika istaknuli kako je potpisan ugovor za darovano zemljište u Zatonu na kojem će se urediti sportsko-rekreacijska zona, dubrovačka podružnica HNS-a uputila je priopćenje u kojem čestitaju Zatonjanima što su se izborili za svoj prostor. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

-Bitka koju su mještani Zatona započeli još 2013. godine oko 872 kvadrata njima bitnog zemljišta koje spaja Veliki i Mali Zaton danas je uspješno dovršena. Stoga dubrovački HNS ovim putem čestita svim stanovnicima Zatona na ustrajnosti u ovoj borbi za svoj prostor kroz sve ove godine, a posebice zahvaljujemo osobi bez koje sve to ne bi bilo moguće i koja je od prvog dana organizirala svoje sumještane i predvodila akciju za spas ovog zemljišta, dugogodišnjoj članici HNS-a gospođi Mariji (Maji) Haselsteiner. U svoju akciju uključila je svoje sumještane svih generacija, ali i okupila osobe s cijelog političkog spektra.

Tako tu akciju od prvog dana svesrdno podržao i dubrovački HNS, a sve takve inicijative naših sugrađana nastavit ćemo i dalje gorljivo podržavati. Potpisivanjem ugovora o darovanju saga oko stanovnicima Zatona iznimno bitnog zemljišta uspješno je dovršena te bi uskoro na tom mjestu trebala niknuti rekreacijska zona, kako su to oni i željeli. Građani Zatona tako su svojim zajedništvom pokazali da ideologija nije bitna kada je u pitanju zajednički interes, a njihova akcija predstavlja pravi primjer ispravnog političkog djelovanja – stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednica dubrovačkog HNS-a Nataša Gabričević.

Pročitajte još

Nikša Vukas: ‘Ovo je politički okršaj s ljudima koji ti smetaju’

Dulist

UKLJUČENI I FRIZERSKI SALONI Najam gradskih poslovnih prostora i javnih površina umanjen za 50 posto

Dulist

BURNA RASPRAVA O SMANJENJU NAKNADA Vićan Selmaniju: Možete mi reći da sam debeo i ružan, ali ne i da sam socijalno neosjetljiv

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija