Sport

‘HLADNICA 2019’ Održan ždrijeb VI. malonogometnog turnira na umjetnoj travi

'HLADNICA 2019' Održan ždrijeb VI. malonogometnog turnira na umjetnoj travi

U subotu održan je ždrijeb šestog 3+1 na malih barica turnira na umjetnoj travi ‘Hladnica 2019’. Četrdeset i jedna ekipa podijeljena u pet skupina plus veterani zaigrat će mali nogomet u nedjelju i ponedjeljak, 2. i 3. lipnja te pokušati izboriti se za prvu nagradu u iznosu od 10 tisuća kuna. Birat će se i najbolji igrač, strijelac i ‘fair play’ momčad.

Snage će tako u Grupi A omjeriti timovi Time Out, Taj Mahal, Medvjedići dobra srca, C. B. Belfast i STOR, Grupi B West falen, ACUNA, Crvena funjestra, Čokolino i C. B. Plus, zatim u Grupi C Babin kuk, C. B. Ludwig, Bosanka i Totalni promašaj, Grupi D Strava tim, Bocni ga, MNK Milinište i Cale d.o.o.

Potom u Grupi E Wine Var Skramuca, Konoba Maestral Ston, Lapad i Dubrovnik Insider, Grupi F Vatreni zmajevi, Take Away DBK, Teča United i Šulemu na zarubu, onda u Grupi G Crveni Patuljak, Žuta podmornica, Rekreativci i Valamar, u Grupi H E. Pada, Šteta para, Heracles, Bočica i 4. C.

Od veterana u futasalu na hladnjačkom terenu okušat će se Komolac United, Brzi i debeli, Bistro Gatto, Kokini studenti i 23 Bačić.

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist