Kultura

HKD NAPREDAK Predstavljanje knjige Josipa Jovića ‘Suprotiva/Memento’

‘Suprotiva/Memento’ naziv je knjige autora Josipa Jovića, koja će se dubrovačkoj publici predstaviti večeras, 29. listopada u kongresnoj dvorani Hilton Imperiala s početkom u 19 sati.

Knjigu će, uz samog autora, predstaviti sveučilišni profesor, ekonomist, političar i publicist Slaven Letica te slovenski politički publicist Roman Leljak. Voditeljica programa bit će istaknuta hrvatska novinarka Hloverka Novak Srzić.

Riječ je o dvije knjige u jednim koricama, koje su proizašle iz pera uglednoga kolumnista Josipa Jovića. U prvoj knjizi „Suprotiva“ Josip Jović donosi kroniku hrvatske političke svakodnevnice te upozorava na određene političke i povijesne situacije iz našeg vremena, koje donose nove rizike i koje bi mogle ugroziti sve ono što je stvoreno u Domovinskom ratu. U drugoj knjizi „Memento“ obrađuje temu hrvatskog mučeništva i masovnih ubojstava Hrvata nakon Drugog svjetskog rata.

Dubrovačku promociju knjige ”Suprotiva/Memento“ organizira HKD Napredak – Ogranak Dubrovnik.

Pročitajte još

‘Snažne godine‘ – godine koje su Luciji Kovačević donijele mir i mudrost

Dulist

Miho Baće bit će direktor TUP-a: ‘Zanos je ogroman, sretan sam i počašćen!’

Dulist

100. OBLJETNICA Tematsko stručno vodstvo ‘Bukovčevi ateljei – Cavtat’ u Kući Bukovac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija