Aktualno

Hilton Imperialu još jedna prestižna nagrada

Hilton Imperialu još jedna prestižna nagrada

Nakon ranije dobivenih nagrada poput WTA nagrade za vodeći hotel u Hrvatskoj i drugog mjesta Plavog cvijeta HTZ-a hotel Hilton Imperial dobio je još jednu prestižnu nagradu – World Luxury Hotel Award 2012, u kategoriji povijesnih hotela.

– Ponosni smo što nakon iznimno uspješne sezone možemo objaviti primitak još jedne nagrade – naglasio je Vlaho Margaretić, glasnogovornik Hilton Imperiala.

– Još jedno ovakvo priznanje prije svega rezultat je vrhunske kvalitete i timskog rada. Naša najvažnija uloga je pružiti svim gostima maksimalnu kvalitetu usluge kroz kombinaciju tradicije hotela Imperial i visokih Hilton standarda. Naglasak je na pružanju personalizirane usluge i planiranja usluge do najmanjih detalja. Stavljamo se u ulogu gosta i fokusiramo se ne samo da udovoljimo zahtjevima gosta, već da nadmašimo njegova očekivanja. Uz odlične poslovne rezultate, ova nagrada je pokazatelj kako se upornost i rad isplati, pogotovo kada priznanje dolazi od strane jedne prestižne i utjecajne organizacije poput WLHA – istaknuo je Margaretić.

World Luxury Hotel Awards je svjetski poznata organizacija koja dodjeljuje priznanja hotelima za najbolje objekte i vrhunsku uslugu. Nagradu dobivaju luksuzni hoteli u brojnim zemljama, prema različitim kategorijama na razini svijeta, a cilj im je potaknuti i podignuti na višu razinu standard usluga u industriji luksuznih hotela.

Pročitajte još

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo