Županija

HEP-ovci u strahu od strašnog Nema!

hep pas nemo jokovic 221014 1

Miro Joković je Župljanin i vlasnik ugostiteljskog objekta Katamaran, ali ujedno i čovjek s neobičnim problemom. Naime, kako nam je ispričao kada smo se našli kod njega u kafiću, Miro muku muči s hrvatskom birokracijom i neradom državnih tvrtki. Konkretno, s neradom Elektrojugovog djelatnika Pera Š. (podaci poznati redakciji).
-Moji problemi s HEP-om su počeli nakon što se dogodila smjena djelatnika koji očitava brojilo za poslovni objekt. Brojilo za kuću moram sam očitati, ali za poslovni objekt to moraju oni. S čovjekom koji je to prije radio nije bilo nikakvih problema, a inače se panično bojao pasa, dok ovaj koji to sada radi…pa jednostavno ne radi. Ovo se sve poteže preko godinu i pol dana – kaže Miro Joković, vlasnik Katamarana koji muku muči s Elektrojugom jer njihov djelatnik navodno ima problema s njegovim psom Nemom. Nemo, koji je inače prisustvovao našem razgovoru jedva prelazi gležanj i teži – osam kilograma.

Što se sve događalo u ovih godinu i pol dana ovog ‘problema’ i što su nam na sve odgovorili iz Elektrojuga pročitajte u tiskanom izdanju DuLista koje je od jutros u prodaji.

Pročitajte još

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist

[FOTO] Laureatima uručena priznanja Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist