Aktualno

Hajdarhodžić: Preustrojavamo tvrku

Dubrovački ugostitelj Maro Hajdarhodžić, prodaje pizzeriju Mea Culpu i Tovjernu Maro u povijesnoj jezgri grada.

-Jednostavno je riječ o preustrojavanju unutar tvrtke. Odlučio sam prodati male objekte-potvrdio je za duList Maro Hajdarhodžić, dodavši kako i dalje Arsenal, Lokanda i Gradska kavana ostaju u njegovom vlasništvu. Za sada ne razmišljaju o nekoj novoj ponudi, istaknuo je:

– Ne stignemo sve, previše je posla i fokus nam je na većim objektima poput Lokande i Gradske kavane – dodao je. Također je opovrgao priče kako se na prodaju odlučio zbog financijskih problema.  
 -Nemam financijskih problema, ne znam  zašto to ljudi pričaju. Jednostavno nastavljamo sa većim objektima koji zahtijevaju više posla nego manji – naglašava i dodaje kako bi prodaja trebala biti realizirana početkom travnja:

-Ali nije još ništa potpisano. Prodaja je još uvijek u procesu-zaključio je Maro Hajdarhodžić koji za prodaju Tovjerne Maro i Mea Culpe pregovara s Mariom Zvonom,  vlasnikom objekta brze prehrane Tutto Bene u povijesnoj jezgri. 

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija