Aktualno

Hajdarhodžić: Preustrojavamo tvrku

Dubrovački ugostitelj Maro Hajdarhodžić, prodaje pizzeriju Mea Culpu i Tovjernu Maro u povijesnoj jezgri grada.

-Jednostavno je riječ o preustrojavanju unutar tvrtke. Odlučio sam prodati male objekte-potvrdio je za duList Maro Hajdarhodžić, dodavši kako i dalje Arsenal, Lokanda i Gradska kavana ostaju u njegovom vlasništvu. Za sada ne razmišljaju o nekoj novoj ponudi, istaknuo je:

– Ne stignemo sve, previše je posla i fokus nam je na većim objektima poput Lokande i Gradske kavane – dodao je. Također je opovrgao priče kako se na prodaju odlučio zbog financijskih problema.  
 -Nemam financijskih problema, ne znam  zašto to ljudi pričaju. Jednostavno nastavljamo sa većim objektima koji zahtijevaju više posla nego manji – naglašava i dodaje kako bi prodaja trebala biti realizirana početkom travnja:

-Ali nije još ništa potpisano. Prodaja je još uvijek u procesu-zaključio je Maro Hajdarhodžić koji za prodaju Tovjerne Maro i Mea Culpe pregovara s Mariom Zvonom,  vlasnikom objekta brze prehrane Tutto Bene u povijesnoj jezgri. 

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[LINĐO NA TURNEJI] Čarobna fotogalerija iz Austrije, ekskluzivno izveli novi program

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Parkiralište u Ulici Iva Dulčića ulazi u naplatnu zonu 3, ne parkirajte svoja vozila do srijede!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija