Sport

Gwantyerra ‘okrenula’ 1:4 protiv Ura Nage!

Gwantyerra 'okrenula' 1:4 protiv Ura Nage!

Zanimljivo je bilo prvog dana osmine finala Turnira na male barica 'Montovjerna 2013.'

Već prvi dvoboj ponudio je čak četiri pogotka, a prolazak u četvrtfinale osigurala je momčad Maritimo koja je bila bolja od ekipe Klub Fontana 3:1. Favorizirani 'judaši', momčad Ura Nage imala je sve u svojim rukama što se tiče plasmana među osam najboljih momčadi. Zahvaljujući Damjanu Šuliću sa tri pogotka Ura Nage je jednom nogom bio u četvrt završnici. Nakon vodstva od čak 4:1 za Ura Nage uslijedio je veliki preokret. Gwantyerra sport na krilima Laptala i Perovića sa po dva pogotka stiže na 4:4, a potom slavi u ruletu kaznenih udaraca 5:4!

U derbi utakmici večeri sastali su se C. b. Olloa i Suhy travel, a nakon njihovog dvoboja u skupini, koji je završio 2:2, u drugom okršaju ove sezone rezultat je glasio 1:1. Ponovno rulet kaznenih udaraca, a kartu za ulazak u osminu finala osigurala je momčad Suhy travel. U posljednjem susretu, ukupno četvrtom osmine finala, sastali su se Samba i XY. U vrlo izjednačenom i krajnje napetom dvoboju pogodak odluke za XY postigao je Ivan Vrhovac (0:1).

Drugi dan osmine finala otvoriti će 'senzacija' osmine finala momčad Ponton koja će za plasman u četvrtfinale igrati kontra Svete Marije. U 20.30 sati sastaju se Konoba Maestral Ston (2011. i 2012./3. mjesto) i Gorica koja će zasigurno imati podršku svojih najvjernijih i najvatrenijih navijača. Nakon njih u dvoboju za plasman među osam najboljih igrati će Antun Tun i HC (2012./4. mjesto), a u posljednjem ogledu osmine finala igrati će Tutti Frutti i Rekreativci.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist