Politika

GRADSKO VIJEĆE Od kupnje dionica UTD Raguse do imenovanja ravnatelja UGD

GRADSKO VIJEĆE Od kupnje dionica UTD Raguse do imenovanja ravnatelja UGD

Dvadeseta sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u utorak 12. ožujka s početkom u 11 sati, a pred vijećnicima će se naći 33 točke dnevnog reda.

Gradonačelnik Mato Franković podnijet će izvješće o radu za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2018. godine, riječ će biti, među ostalim, i o izmjenama i dopunama proračuna za 2019. godinu, o zaduživanju Grada Dubrovnika, plaćanju naknade za nedostajuće parkirališno mjesto, izmjenama i dopunama Plana korištenja javnim površinama izvan Povijesne jezgre.

Na dnevnom je redu i Prijedlog zaključka kojim se ovlašćuje gradonačelnika Mata Frankovića podnijeti Prijavu za sudjelovanjem u javnom nadmetanju prema Javnom pozivu za kupnju dionica trgovačkog društva UTD RAGUSA d.d. Dubrovnik, kao i Prijedlog zaključka o prihvaćanju Programa ulaganja Grada Dubrovnika u Luku Dubrovnik d.d., a raspravljat će se i o preuzimanju obveze prijevremenog konačnog povrata kredita pokojnih Marijane Puhjere i Nikše Spremića.

Na sjednici će se naći i točka o imenovanju ravnatelja Umjetničke galerije Dubrovnik te će se prezentirati projekt Participativno budžetiranje.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist