Grad

Gradska turistička zajednica osmislila maske i dezinfekcijske maramice s potpisom Dubrovnika

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, u svrhu sprječavanja širenja korona virusa te što sigurnijeg boravka naših posjetitelja tijekom ljetne sezone, poduzeli su dodatne mjere zaštite prilikom boravka u gradu.

Na ulazu u staru gradsku jezgru, postavljena je strata s uputama za odgovorno ponašanje kako bi doprinijeli spriječavanju širenje virusa, dok su plakati s uputama o održavanju fizičke udaljenosti, osobnoj higijeni te nošenju maske u zatvorenim prostorima postavljeni u autobusima javnog gradskog prijevoza Libertas te u kulturnim ustanovama Grada Dubrovnika. U suradnji sa Sanitat Dubrovnik d.o.o. plakati su postavljeni i na LCD toteme na raznim lokacijama po gradu, najčešće su to autobusne stanice na kojima se zadržava veći broj posjetitelja.

Tijekom boravka u Informativnim uredima Turističke zajednice grada Dubrovnika svakom posjetitelju obavezna je dezinfekcija ruku. Na ulaznim vratima, kao i unutar zgrade nalazi se obavijest o obveznom nošenju maski, kao i obavijest o maksimalnom kapacitetu koji mogu boraviti u TIC-u u isto vrijeme. Na podu se nalaze i naljepnice s naznačenim obaveznim razmakom.

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, izradili su zaštitne maske za sve posjetitelje kao i vlažne maramice za higijensku dezinfekciju ruku.

U svrhu zadržavanja Dubrovnika kao sigurnog grada za sve posjetitelje, pozivamo svih na odgovorno ponašanje.

Pročitajte još

DVIJE LOKACIJE U GRADU Zna se izvođač radova obnove OŠ Marina Getaldića

Dulist

Brodovi za Lokrum voze po novom plovidbenom redu

Dulist

Ivana Zbačnik nova predsjednica Društva turističkih vodiča

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija