Sport

GRADSKA ‘PING PONG’ LIGA Soul Caffe na krilima Mandića nastavio dominaciju

stolni tenis 04

U Gradskoj stolnoteniskoj ligi odigrano je 13. kolo u kojem je favorit Soul Caffe nastavio dominaciju u 1. ligi.

Zahvaljujući sjajnom Paulu Mandiću, koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede prepustivši svojim protivnicima tek tri seta, Soul Caffe svladao je Geoplan s 8:2 te zadržao maksimalan učinak – 13 pobjeda u 13 mečeva te 39 osvojenih bodova. U drugim susretima 1. lige OŠ Cavtat Konavljanin i Marinkolor odigrali su 5:5, Dubrovnik 1 ‘pomeo’ je Šampinjone s 10:0, Dr. Čolić tukao Halo Dubrovnik s 9:1, a Soul Caffe 2 sa 7:3 svladao Srđ.

U 1. ligi bitka se vodi za drugo mjesto između OŠ Cavtat Konavljanina i Marinkolora, jer obje ekipe imaju po 32 boda, s tim da su Cavtaćani bolji u skoru partija. Najbolji pojedinci dosadašnjeg tijeka natjecanja su Filip Mikulić (Geoplan) te Maro Mileusnić i Paulo Mandić (obojica Soul caffe), dok su najbolji parovi Vedran Đurđević i Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin), Damir Gleđ i Filip Mikulić (Geoplan) te Robert Kralj i Pavle Radonić (Soul caffe 2).

U 2. ligi Dubrovnik je pobjedom 8:2 protiv Luke Sorkočevića zadržao prvo mjesto i siguran odmak od ostalih. Eurokarbon je sa 6:4 svladao Samo lagano, a identičnim rezultatom je OŠ Gruda slavila protiv Lapad kolora.

Nakon 13. kola u 2. ligi vrh drži Dubrovnik s 37 bodova, a četiri boda manje ima Luka Sorkočević. Njima s 31 bodom za vrat puše Eurokarbon. Najbolji pojedinci nakon 13. kola su igrači Dubrovnika Kemal Halilović, Frano Martić i Maroje Lalić, a Martić i lalić su i najbolji par. Drugi su Vlaho Car i Zvonko Koštro (OŠ Gruda), a treći Andrej Hrćan i Juraj Hrćan (Luka Sorkočević).

Pročitajte još

Mateo Jerković viceprvak HEP prvenstva Hrvatske

Dulist

PRVENSTVO HRVATSKE U TENISU Dubrovčanin Mateo Jerković u finalu parova do 16 godina

Dulist

[FOTO] PRVENSTVO DALMACIJE Sjajni rezultati Atletskog kluba Dubrovnik!

Dulist