Sport

Dubrovački judoke u pet akcija, od Hrvatske do Češke i Turske

Dubrovački judoke u pet akcija, od Hrvatske do Češke i Turske

Judo klub Dubrovnik 1966 sljedećeg vikenda očekuje pet različitih akcija, javljaju iz kluba. Judoke su već pripremile kimona i krenule na put u Rijeku, Samobor, Češku i Tursku gdje ih očekuje zahtjevan, a nadamo se i uspješan vikend.

Stjepo Roko i Ardian Sufaj u nedjelju kreću prema Češkom Nymburku gdje će s ostatkom Hrvatske judo reprezentacije sudjelovati na Olimpijskom trening kampu.

Ante Mišić i Dražen Salapić u nedjelju nastupaju u Rijeci na Prvenstvu hrvatske u katama te će pokušati ponoviti zlato sa studentskog Prvenstva hrvatske. Sutra u Rijeci na tatami izlazi i Igor Janković, koji će se nakon nekoliko sezona pauze boriti na veteranskom PH.

U Antalyu, Europski kup za kadete, su već otputovali Anđela i Luka Violić gdje će pokušati ponoviti uspjeh iz Španjolske te opet osvojiti medalje. S Violićima su trener Mateo Semiz i sutkinja Klara Mitrović.

30 najmlađih natjecatelja JK Dubrovnik 1966 danas nastupaju na međunarodnom turniru u Samoboru uz podršku trenera Leonarda Bulića i Danijela Kapca.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist