Grad

Gradonačelnik uručio kombi vozilo Društvu distrofičara i invalida cerebralne i dječje paralize

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uručio je danas ključeve kombi vozila predsjednici distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije Antoniji Roszahegy Nikolić.

Riječ je o vozilu marke Mercedes tipa Vito Tourer kapaciteta 8 osoba s vozačem, prethodno u vlasništvu Grada Dubrovnika, a koje će Društvu biti od višenamjenske koristi u njihovom svakodnevnom radu.

Gradonačelnik i predsjednica Društva prethodno su potpisali ugovor o donaciji, a predaji ključeva u ime Grada Dubrovnika prisustvovali su pročelnica Upravno odjela za poslove gradonačelnika Ivana Brnin i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.

Predsjednica Društva Roszahegy Nikolić uputila je zahvalu Gradu Dubrovniku i gradonačelniku na ovoj vrijednoj donaciji i kontinuiranom praćenju rada Društva, navode iz Grada Dubrovnika.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

[FOTO] Konferencija o jačanju otpornosti srednje, istočne i jugoistočne Europe

Dulist

ODRŽIVOST U TURIZMU Održana radionica u sklopu SUSTOUR projekta

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija