Grad

GRADONAČELNIK O KADROVSKOJ KRIŽALJCI Bit će promjena među pročelnicima jer želim dodatnu ‘svježu krv’

Kadrovska križaljka u Gradskoj upravi trebala bi biti riješena do kraja rujna. Rekao je to ovog utorka gradonačelnik Mato Franković istaknuvši kako očekuje da će se do tada okončati natječaji sukladno kojim se i biraju pročelnici Grada Dubrovnika. Rekao je kako bi broj upravnih odjela trebao ostati na istoj razini s tim da će doći do spajanja, odnosno razdvajanja pojedinih odjela.
-Doći će do određenih izmjena, ne zato što sam bio nezadovoljan radom pročelnika, već zato što sam želio uvesti dodatnu svježu krv – rekao je.
Na pitanje je li teško pronašao ljude za odgovorne pozicije, rekao je kako postoje brojni zainteresirani za rad na visoko odgovornim dužnostima, što određenim ljudima predstavlja benefit u njihovim životopisima za razvoj njihovih daljnjih karijera.
-Više puta sam istaknuo da želim lokomotive, a ne vagone pročelnike, i vjerujem da ćemo na takav način uspostaviti vrlo aktivnu i interaktivnu Gradsku upravu koja će služiti građanima i koju će građani prepoznati – zaključio je na temu kadrovske križaljke.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA/VIDEO] Procesija u čast Gospi i blagoslov stare gradske luke

Dulist

‘VELIKA ČAST’ Franković u svojim Ponikvama ugostio Kolindu Grabar-Kitarović

Dulist

ZATVORENA LJETNA ŠKOLA FILMA ŠIPAN Prikazani radovi 54 djece

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija