Grad

GRADONAČELNIK O KADROVSKOJ KRIŽALJCI Bit će promjena među pročelnicima jer želim dodatnu ‘svježu krv’

Kadrovska križaljka u Gradskoj upravi trebala bi biti riješena do kraja rujna. Rekao je to ovog utorka gradonačelnik Mato Franković istaknuvši kako očekuje da će se do tada okončati natječaji sukladno kojim se i biraju pročelnici Grada Dubrovnika. Rekao je kako bi broj upravnih odjela trebao ostati na istoj razini s tim da će doći do spajanja, odnosno razdvajanja pojedinih odjela.
-Doći će do određenih izmjena, ne zato što sam bio nezadovoljan radom pročelnika, već zato što sam želio uvesti dodatnu svježu krv – rekao je.
Na pitanje je li teško pronašao ljude za odgovorne pozicije, rekao je kako postoje brojni zainteresirani za rad na visoko odgovornim dužnostima, što određenim ljudima predstavlja benefit u njihovim životopisima za razvoj njihovih daljnjih karijera.
-Više puta sam istaknuo da želim lokomotive, a ne vagone pročelnike, i vjerujem da ćemo na takav način uspostaviti vrlo aktivnu i interaktivnu Gradsku upravu koja će služiti građanima i koju će građani prepoznati – zaključio je na temu kadrovske križaljke.

Pročitajte još

GOSPAR FRANO HAKLIČKA I NAKON ŠE’SET GODIŠTA RADO VODI ČELJAD PO GRADU Dobar turistički vodič mora se znat’ lijepo obuć’ i ne ponašat’ se ‘sluganderski’

Iva Dedo

Turkish Airlines planira kroz cijeli listopad prometovati prema Dubrovniku

Dulist

TUŽNA VIJEST Napustio nas je don Grgo Tomić, dugogodišnji lapadski župnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija