Aktualno

Gradonačelnik i župan žurnim službama poželjeli mirnu noć

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević obišli su s gradonačelnikom Dubrovnika Matom Frankovićem i njegovim suradnicima djelatnike interventnih službi kao i ostalih ustanova koji rade u novogodišnjoj noći.

Tako su župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković svoj obilazak započeli na Hrvatskom radiju Dubrovnik, gdje su se osvrnuli na 2022. godinu.

Uz čestitke za nadolazeću Novu godinu i prigodne poklone, gradonačelnik Franković zahvalio im se na predanom radu svaki dan i u svako doba godine. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2023. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

– Godina za nama bila je doista uspješna, posebno nakon dvije godine korona-krize. Naravno, iznimno smo ponosni na otvaranje Pelješkog mosta kojim smo spojili naš jug s ostatkom Hrvatske. U 2022. završili smo šest projekata lučke infrastrukture, otvorili smo Dnevnu bolnicu u Metkoviću i dodatno opremili Opću bolnicu Dubrovnik. Moram spomenuti i sustav navodnjavanja Glog. Posebno bih naglasio i dva projekta koja smo započeli, a to su Centar za gospodarenje otpadom i Centar kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu – istaknuo je tom prilikom župan Dobroslavić te najavio i brojne projekte koji će se realizirati u 2023. godini.

Župan i gradonačelnik sa suradnicima potom su posjetili Zavod za hitnu medicinu, Opću bolnicu Dubrovnik, HGSS, Službu 112 i Plovput te Crveni križ i Kapetaniju, a obilazak je završen posjetom Policijskoj postaji Dubrovnik i Postaji prometne policije te JVP Dubrovački vatrogasci.

Uz čestitke za novu, 2023. godinu, župan i gradonačelnik sa suradnicima svima onima koji će noć provesti na svojim radnim mjestima poželjeli su mirnu noć, sa što manje intervencija.

Pročitajte još

UDRUGA RINA MAŠERA Ove godine proslavili 65. godišnjicu rada, pokrenuli i važnu akciju

Karmen Maškarić

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Zbog otežavajućih okolnosti danas su neke ulice bez vode, provjerite je li i vaša!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija