Grad

Gradonačelnik i župan čestitali Jugu na osvojenom Kupu Hrvatske

Gradonačelnik i župan čestitali Jugu na osvojenom Kupu Hrvatske

Gradonačelnik Mato Franković i župan Nikola Dobroslavić uputili su čestitke Vaterpolo klubu Jug CO na naslovu pobjednika Kupa Hrvatske.

Čestitke prenosimo u cijelosti:

Dragi naši Jugaši! Poštovani treneru i stručni stožeru!

Navikli ste nas na vrhunske rezultate, ali ponos koji kao građani osjećamo iznova nas ispunja sa svakim novim sportskim odličjem koje poklonite svom gradu.

Stoga mi je iznimna čast i zadovoljstvo što vam u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno ime mogu čestitati na još jednoj uvjerljivoj pobjedi, na čak 13. naslovu pobjednika Kupa Hrvatske od osamostaljenja Republike Hrvatske.

Od tradicije igranja vaterpola na Dančama preko klupskih do europskih, svjetskih i olimpijskih odličja Vaterpolo klub Jug uvijek je imao srčanu i glasnu podršku svojih navijača, a u Gradu Dubrovniku iskrenog prijatelja i saveznika, a tako će biti i u budućnosti.

S poštovanjem,

Gradonačelnik
Mato Franković

 

Poštovani vaterpolisti, cijenjeno vodstvo kluba, dragi naši Jugaši,

U ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno ime iskreno vam čestitam na još jednom u nizu vaših velikih uspjeha. Obranom naslova pobjednika Kupa Hrvatske i osvajanjem ovog trofeja po trinaesti put još jednom ste dokazali da ste najbolji od najboljih.

Vaša izvrsnost već je tradicija, a vaši rezultati poticaj su brojnim mladim ljudima koji zahvaljujući vama mogu razumjeti važnost sporta. Brojni trofeji koje svake nove sezone donosite u naš grad i našu županiju čine nas neizmjerno sretnima i ponosnima te nam tako i dalje daju motiva da i u budućnosti budemo uz vas.

Hvala vam za sve što činite za Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju; vaš sjaj nas u svijetu prezentira u najboljem svjetlu, a vaši uspjesi nam pružaju trenutke neizmjerne sreće i ponosa.

Uvjeren da ćete i u budućnosti nastaviti nizati ovakve sjajne rezultate, još vam jednom upućujem najsrdačnije čestitke!

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić’

 

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist