Grad

Gradonačelnik Franković tradicionalno obišao domove za starije, Dom Maslina, Svećenički dom i Josipovac

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić obišli su danas Dom za starije i nemoćne Domus Christi u povijesnoj jezgri, Dom za starije osobe na Pilama, Thermoterapiju u Mokošici, Svećenički dom, Centar za rehabilitaciju Josipovac i Dom za djecu Maslina.

Povodom božićnih blagdana i nadolazeće Nove godine, u veseloj atmosferi i uz božićne pjesme, čestitao im je nadolazeće blagdane i poželio mir, zdravlje i veselje.

Ovom prilikom zahvalio se i vrijednom osoblju i djelatnicima koji svakodnevnim angažmanom pružaju veliku potporu sugrađanima treće životne dobi, kao i najmlađima te najosjetljivijim članovima društva.

Uz prigodne poklone, Grad Dubrovnik je uoči Božića za korisnike četiri ustanove, Domu za stare i nemoćne „Domus Christi“, Domu za starije „Dubrovnik“, Domu za djecu „Maslina“ i Centru za rehabilitaciju Josipovac isplatio po 20 tisuća kuna.

Pročitajte još

U Dubrovniku u siječnju ostvareno 30 tisuća noćenja

Dulist

UOČI FESTE I DANA GRADA Položeni vijenci i zapaljene svijeće na Boninovu

Dulist

NE ZABORAVITE Za Festu sv. Vlaha besplatan prijevoz Libertasom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija