Grad

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ Domoljuba, zaljubljenika u more i masline, predanog Jugaša, Željka Kulišića pamtit ćemo po društvenom i političkom angažmanu

Povodom smrti gospara Željka Kulišića sućut obitelji izrazio je gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković.

-Poštovana obitelji,

u svoje osobno ime i u ime Grada Dubrovnika izražavam duboku sućut zbog vašeg nenaknadivog gubitka supruga, oca i djeda te suosjećanje u boli s kojom se sada nosite. Kad god odlaze, naši najmiliji uvijek odlaze prerano, ali dok njegujemo sjećanja na njih oni nas zapravo ne napuštaju.

Domoljuba, zaljubljenika u more i masline i predanog Jugaša, gospara Željka Kulišića pamtit ćemo po njegovom društvenom i političkom angažmanu. Bio je prvi poslijeratni pročelnik za komunalne djelatnosti Grada Dubrovnika, a obnašao je i funkciju dožupana. Kao dugogodišnji predsjednik podružnice udruge Hrvatski domobran Dubrovnik, gospar Kulišić sudjelovao je u rasvjetljivanju komunističkih zločina počinjenih na dubrovačkom području u razdoblju nakon završetka II. Svjetskog rata. Udruga je bila posebno aktivna u pronalaženju, obilježavanju i dostojanstvenom održavanju stratišta te u organizaciji komemorativnih aktivnosti, posebno Elafitskog hodočašća uz Europski spomendan na sve žrtve totalitarnih i autoritarnih režima.

Neka vas u ovim teškim trenucima tješi spoznaja o vječnom životu. Ona će pružiti putokaz u popunjavanju praznine koja ostaje, a uspomene na trenutke koje ste proveli zajedno ništa na ovom svijetu, pa ni neumoljivi prolazak vremena, ne mogu umanjiti – stoji u izrazu sućuti gradonačelnika Frankovića.

Pročitajte još

‘MOJOJ LIJEPOJ ZEMLJI HRVATSKOJ’ Koncert Daleke Obale na Dan dubrovačkih branitelja

Dulist

Gradonačelnik novom biskupu poželio dobrodošlicu u grad svetoga Vlaha

Dulist

Predstavnici Udruge branitelja i veterana Vojne policije sastali se s gradonačelnikom Frankovićem i pročelnikom Brčićem

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija