Grad

GRADONAČELNIK ČESTITAO JAKOBUŠIĆU ‘Postigli ste ono što priželjkuje svaki strastveni navijač’

GRADONAČELNIK ČESTITAO JAKOBUŠIĆU 'Postigli ste ono što priželjkuje svaki strastveni navijač'

Povodom osvajanja Kupa Hrvatske, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku predsjedniku Uprave Hajduka Lukši Jakobušiću. Njegovu čestitku prenosimo u cijelosti.

-Dragi Lukša, dragi Hajdukovci,

čestitam na senzacionalnoj pobjedi Hajduka i osvojenom trofeju ‘Bilih’ nakon dugih devet godina! Kada sam Vam 2019. godine čestitao na novoj funkciji dopredsjednika Hajduka, čvrsto sam vjerovao da su ispred Vas velike stvari jer ste svoju stručnost itekako pokazali dok ste vodili naše Jugaše. Nezaboravna za nas je bila 2015. godina kada je Jug nakon dvije godine osvojio Kup Hrvatske, a onda još četiri trofeja u sezoni, što do tada nije uspjelo niti jednom sportskom klubu u državi.

Sedam godina poslije, sada kao predsjednik Hajduka, postigli ste ono što priželjkuje svaki strastveni navijač. Nakon dugih devet godina gorio je Poljud, momci u bilom su osvojili Kup Hrvatske, i tako se povijest ponovila. Od srca čestitam i cijelom stožeru, treneru Valdasu Dambrauskasu i igračima koji su ostavili srce na terenu, a nas navijače učinili ponosnima.

Svima Vama želim još puno ovakvih fantastičnih rezultata, siguran sam da je ovo veliki preokret, sjajan početak nove budućnosti našeg voljenog Hajduka! – poručio je gradonačelnik.

 

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist