Grad

GRAD ZAPOŠLJAVA Raspisan natječaj za komunalne redare

grad dubrovnik

Grad Dubrovnik raspisao je javni natječaj za zapošljavanje tri referenta – komunalna redara na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

S obzirom na važnost održavanja komunalnog reda i provedbu projekta Poštujmo Grad, svakodnevan rad i učinkovitost redara uvelike utječu na povećavanje zadovoljstva građana, na kvalitetu života, ali i najbolji doživljaj destinacije za posjetitelje. Upravo zato ova gradska uprava od 2017. kontinuirano osnažuje Odsjek za komunalno redarstvo povećavanjem broja izvršitelja, ali i poboljšanjem njihovih radnih uvjeta.

Opis poslova radnog mjesta obuhvaća nadziranje provedbe odredaba Odluke o komunalnom redu, obavljanje poslova sukladno Zakonu o građevinskoj inspekciji, izricanje mandatnih kazni, donošenje prekršajnih naloga, uklanjanje protupravno postavljenih predmeta s javnih površina, vođenje službene evidencije izvršenih očevida itd.

Prijave se dostavljaju zaključno s danom 16. svibnja 2024. godine, a svi detalji dostupni su na mrežnim stranicama OVDJE.

Pročitajte još

POHVALNA AKCIJA ŽUPE SV MIHAJLA Kupljen prijeko potreban uređaj za rano otkrivanje autizma

Dulist

Franković poručio diplomantima RIT-a: ‘Budite blagi prema ljudima oko sebe pa će vam se tako i vratiti’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist